SON DAKİKA

Sağlık Bakanı Koca Aydınlı hemşirenin unutulmayacak fedakarlığını paylaştı

8 Temmuz 2021, Perşembe 10:57

     


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı paylaşımlarla, salgınla mücadelede ve aşılama döneminde Aydın’dan özveri ve fedakarlık örneklerine devam etti. Bakan Koca, son olarak Didim Devlet Hastanesi Covid-19 servisi ve aşılama biriminde görev yapan Hemşire Yeter Alaçam’ı paylaştı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yeter Alaçam, koronavirüsle mücadele sürecinde bir hafta arayla annesini ve yeğenini kaybetmiş, yaşadığı acıya rağmen izin almadan kısa süre sonra görevine devam eden bir sağlık neferi...

Pandeminin hayatımızdan çıkması için koronavirüs bulaşının engellenmesi gerekiyor. Bunun da tek yolu aşı olmak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşılamada Türkiye’de ilk 10’da olan Aydın’dan paylaşımlar yapıyor. Son paylaşımında Hemşire Yeter Alaçam’a yer vererek herkesi aşı olmaya davet etti.

Bakan Koca Hemşire Yeter Alaçam için yaptığı paylaşımda; “Didim’deki Devlet Hastanemizin Covid-19 servisi ve aşılama biriminde çalışan Hemşire Yeter Alaçam, annesiyle yeğenini bir hafta arayla kaybetmesine rağmen, izin almadan, kısa süre sonra görevine devam etti. Salgını en iyi bilen, sağlıkçılar. Aşı olmanın, aşı yapmanın önemini de!” ifadelerini kaydetti. (ELVAN UYAR) 







 
Son Eklenen Haberler