SON DAKİKA

Kuşadası Belediyesi Aydın’ın adını kirletti

10 Eylül 2021, Cuma 18:44

     


Kuşadası Belediyesi, makam odasında, Atatürk portresinin önünde mastürbasyon görüntüsü bulunan başkan yardımcısı Oğuzhan Turan ile yine gündeme geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Turan’ın, Kuşadası’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü etkinliklerinde belediye adına konuşma yapması sosyal medyada tepkilere neden oldu. CHPliSapikBaskan hastag'ı ile Twitter'da kampanya başlatıldı.

Makam odasında bilgisayar kamerasından bir kadınla görüştüğü sırada mastürbasyon görüntüleri uzun zamandır bir çok mecrada yayımlanmasına rağmen Oğuzhan Turan’ın makamını koruması ve üstüne kurtuluş gününde belediye adına konuşması bardağı taşıran son damla oldu.

Daha önce Aydın ölçeğinde gündeme gelen konunun ulusal ve uluslararası düzeyde konu olması Aydın’ın şehir imajı için de olumsuz etki oluşturdu.

Aydınlı vatandaşlar, “Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, bu sapığı makamda tutmanın da ötesine geçerek temsil konuşmaları yaptırarak Aydın’ımıza ve kurtuluşu sağlayan atalarımıza büyük hakaret içindedir. Şehrimizin imajını bozmaya, adını kirletmeye daha ne kadar devam edecek? Ömer bey, Aydın’da belediye başkanı seçilmiş olmasına rağmen Aydınlı olmayı seçmemiş gibi duruyor. Yoksa şehrimizin adını kirleten bu tür işlere müsaade etmezdi. CHP yönetimi ve içişleri bakanı da mı bu durumu görmüyor?” şeklinde tepki gösterdi. (HABER MERKEZİ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler