SON DAKİKA

Tütüncüoğlu, sosyal güvenliğin kitabını yazdı

11 Ocak 2019, Cuma 21:03

     


Yurtdışı Emeklilik ve Sosyal Güvenlik uzmanı Fuat Tütüncüoğlu’nun ”Benim Sosyal Güvenliğim” kitabı raflardaki yerini aldı. 14 yayın evinde satışa sunulan kitapta işveren ve işçilerin sosyal haklarla ilgili akıllarına takılan onlarca soruya cevap veriliyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İşveren ve güç verenler için hazırlanan “ Benim Sosyal Güvenliğim” kitabı akıllara takılan sorulara yanıt veriyor. Yurtdışı Emeklilik ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Fuat Tütüncüoğlu’nun 666 sayfalık kitabında Sosyal Güvenlik Mevzuatı, Sosyal Haklar, Yurtdışı Emeklilik, İşveren ve İşçinin hakları ile ilgili detaylı bilgiler yer alıyor. 14 yayın evinde satışa sunulan kitapla ilgili bilgi veren Tütüncüoğlu, “Bu kitabı ihtiyaç olduğu için yazdım. Sosyal Güvenlik konusu dipsiz bir kuyu. Bu kitabı yaşamdan ölüme, hatta geride kalan dul ve yetimlerin haklarını koruyup kollayan anayasal bir hakkı tanıtmak için yazdım. 01.10.2008 sonrası Sosyal Güvenlik alanında büyük değişiklikler oldu. Olmaya da devam ediyor. Kitabımızda değişen ve güncellenmeye devam eden yasaları daha okunur bir hale getirmek için böyle bir girişimde bulundum” dedi.

FUAT TÜTÜNCÜOĞLU KİMDİR?

1989 yılından bu yana Sosyal Güvenlik uzmanı olarak çalışan Fuat Tütüncüoğlu, bir dönem Sosyal Güvenlik Müşavirleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Birçok gazete ve dergide makalesi yer alan Tütüncüoğlu aynı zamanda tvDEN’de İşten Güçten programını hazırlayıp sunmakta. Denge Gazetesi yazarı, evli ve 2 çocuk babası. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler