SON DAKİKA

Vali Aksoy Sakin Şehre çıkartma yaptı

13 Ocak 2021, Çarşamba 13:31

     


Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Sakin Şehir unvanına sahip Yenipazar’a gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak mahalle muhtarları ile bir toplantı düzenledi. Vali Aksoy, yapımı bitme aşamasında olan İlçe Entegre Hastanesi ile Büyük Menderes Köprüsü inşaat alanında incelemelerde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İlçe ziyaretleri kapsamında Sakin Şehir Yenipazar’a giden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Yenipazar Atatürk Kültür Merkezi’nde muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya muhtarların yanı sıra, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Aydın İl Jandarma Komutanı Mesut İnan, Yenipazar Kaymakamı Osman Kural, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, muhtarlar ve protokol üyeleri katıldı. Vali Aksoy, toplantıya katılan mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Aksoy toplantıdan sonra Yenipazar’da yapımı devam eden Devlet yatırımları olan Büyük Menderes Köprüsü ile yakın zaman sonra vatandaşın hizmetine sunulacak ilçe devlet hastanesinde incelemelerde bulundu ve yetkililerden brifing aldı.

Son olarak Çarşı Mahallesi’nde annesi ile birlikte yaşayan ve girdiği Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) Yenipazar birincisi olan Rahime Kara’yı evinde ziyaret eden Vali Aksoy, Kara’yı tebrik etti. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler