SON DAKİKA

İnternet gazetelerinden enflasyonla mücadeleye destek

15 Kasım 2018, Perşembe 17:55

     


Denizli'de Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) Enflasyonla Topyekun Mücadele Kampanyası kapsamında Ticaret Odasıyla protokol imzaladı. Protokol kapsamında YENİMEDYADER üyesi internet gazeteleri, Ticaret Odası üyelerinin reklam ve duyularında indirim yapacak.

YENİMEDYADER'in Denizli Ticaret Odası üyelerine özel uygulamasına yönelik protokol, Ticaret Odası toplantı salonunda imzalandı. İmza törenine Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Sedat Kurt, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ile YENİMEDYADER'e üye 14 internet gazetesinden temsilci katıldı. Ticaret Odası ve YENİMEDYADER arasında imzalanan protokolle, Enflasyonla Topyekun Mücadele kampanyası kapsamında dernek üyesi internet haber siteleri,  oda üyelerine reklam ve duyuruları için indirim yapacak.

Protokol töreninde konuşan YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt, kentin ekonomik dinamiklerinin ilk gününden bu yana bu kampanyayı desteklediğini ancak tüketiciye ulaşmak için reklamın önemli ifade ederek, "Biz de üzerimize düşeni yapıp, elimizi taşın altına koyarak, firma sahibinin yaptığı indirim oranında kendilerine indirim yapacak ve Denizlililerin birinci haber kaynağı olan internet gazetelerimizde bu kampanyaların duyurulmasına yardımcı olacağız. Ve bu uygulamamız, Enflasyonla Topyekun Mücadele kampanyası sürdüğü sürece devam edecek" dedi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ise ilk gününden bu yana DTO üyesi işyeri sahiplerinin kampanyaya gönülden destek verdiklerini belirterek, "Şu anda 140 işletmemiz bu kampanyaya destek veriyor. Sizler de dahil olmak üzere ilimiz bu kampanyaya katkı verme yarışı içinde. Sürekli eli taşın altında olan sektörün temsilcileri olarak sizlerin bu yaklaşımı bizi son derece mutlu etti. Bu adımı ülkemizde ilk siz attınız. Bu protokolün ülkemize örnek olacağı inancındayım" diye konuştu. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler