SON DAKİKA

“Belediye’nin görevi temizlemek mi pislemek mi?”

18 Şubat 2022, Cuma 12:19

     


Sultanhisar Belediyesi’ne ait vidanjörün Atça Mahallesi’nde bulunan eski çöplük alanına pislik boşaltmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Belediye’nin görevi temizlemek mi, pislemek mi?” dedi.

Sultanhisar’ın Atça Mahallesi ile Yağdere Mahallesi arasında bulunan ve Büyükşehir Yasası öncesi Sultanhisar Belediyesi tarafından kullanılan çöplük alanının kaldırılmasını bekleyen vatandaşlar, çöplüğün kaldırılması yerine kullanılmaya devam edildiğini ifade etti.

Eski çöplük alanına, Sultanhisar Belediyesi’ne ait olduğu iddia edilen 09 PS 623 plakalı vidanjörün fosseptik atıklarını boşalmasının sağlık açısından da tehlike arz ettiğini belirten vatandaşlar, “Bu çöplük onlarca insanın sürekli kullandığı yolun hemen yanında. Etrafında da tarım arazilerimiz mevcut. İlçemizden ve Nazilli başta olmak üzere diğer ilçelerden toplanan çöpler, Sultanhisar’ın alt kısmında bulunan aktarma istasyonundan Büyükşehir’e ait TIR’larla alınıyor. Hem insan sağlığını hem de tarım arazilerimizi tehdit eden bu çöplüğün kaldırılmasını istiyoruz. Belediye’nin görevi temizlemek mi, pislemek mi?” diyerek duruma tepki gösterdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler