SON DAKİKA

AK Partili delegeden yol isyanı

20 Ağustos 2019, Salı 12:20

     


AK Parti Çine Sarıoğlu Mahalle Delegesi Veysel Uçar, 421. ve 370. numaralı sokaklara bir an önce parke taşı döşenmesini istedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Etrafta bulunan diğer sokaklara parke taşı döşendiğini ancak iki sokağa henüz parke taşı döşenmediğini belirterek yetkilileri göreve davet eden Uçar, "Biz bu yol sorununa çare olacak bir yetkili bulamıyoruz. Buraya seçimde gelerek oy isteyen siyasiler yollarınızı yaptıracağız diyerek halka söz verip gidiyorlar. Halka verilen sözler unutuluyor. Biz yollarımıza 5 yıldır parke taşı döşetemiyoruz. Hayır diyen yok, hep tamam yapacağız deniyor. Bu sokaklara benden dolayı parke taşı döşenmiyor ise bunu da açıkça söylesinler. Her yere parke taşı döşendi, bu sokaklara döşenmedi. Ya da bu sokakta yaşayan vatandaşlara hizmet için devletten belediyeye gelen parayı bize iade etsinler biz yolumuzu kendimiz yapalım" diye konuştu.

Veysel Uçar, belediyenin yollarına parke taşı döşememesi halinde Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nı da göreve davet etti. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler