/>

SON DAKİKA

Rektör’den Teknokent’e tebdili kıyafet baskın

24 Şubat 2023, Cuma 13:19

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, üniversite bünyesindeki Teknokent’e tebdili kıyafet yaptığı baskında, bir grup akademisyen ve idari personeli mangal partisi yaparken yakaladı.

Daha önce Kuşadası’ndaki Diş Polikliniğine tebdili kıyafet yaptığı baskınla gündeme gelen ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, bu kez de Teknokent’te (Teknoloji Geliştirme A.Ş.) aynı yöntemle yaptığı denetimde, ülkede Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısı devam ederken, bir grup akademik idari personeli mangal sefası yaparken yakaladı.

Rektör Aldemir’in, görevlendirdiği yetkililerce Teknokent’teki yaşanan bu durumu fotoğraflarla belgelettiği ve tutanak altına aldırdığı da öğrenildi. Tepkiye neden olan mangal partisini, Teknokent Müdürü Prof. Dr. Cemal İyem’in organize ettiği öne sürüldü.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in konuyla ilgili inceleme başlattığı, önümüzdeki günlerde akademik ve idari personelden görevden alınmaların söz konusu olabileceği belirtildi.

Öte yandan Rektör Aldemir’in tebdili kıyafetli denetiminde mangal sefası yaparken yakalanan ADÜ personelinin, söz konusu organizasyonu depremzede arkadaşlarına moral amacıyla düzenlediklerini söylediği öğrenildi. (MEHMET AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler