SON DAKİKA

2022'de yöneticileri neler bekliyor?

24 Aralık 2021, Cuma 12:38

     


tvDEN ekranlarında haftaiçi her gün 17.00'da izleyiciyle buluşan, Gazeteci Emin Aydın'ın hazırlayıp sunduğu Baş Bşa programının konuğu Numeroloji Uzmanı Nadide Duygu Özsakallı oldu. Özsakallı 2022 yılında yöneticilerin neler yaşayacağını canlı yayında tahmin etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

tvDEN'de her Çarşamba 15.00'da Nadide Saatler programını sunan Numeroloji Uzmanı Nadide Duygu Özsakallı Baş Başa programının konuğu oldu. Bireysel Danışmanlık ve İnsan Kaynakları alanında kainattaki matematiksel düzen ve sayıların anlamlarını insan kişiliği, yetenekleri, ilişkileri, kariyeri ve kişinin hayatında karşılaşacağı olaylara etkilerinin yorumlama çalışmalarını sürdüren Nadide Duygu Özsakallı, canlı yayında yöneticiler hakkında analiz yaptı.Ortak sayıları 11, 19, 22 olan politikacılar hakkında tüyolar veren Özsakallı, "Bu sayıların etkisinde olan kişiler idealist, dünyevi değerleri aşan, soyut fikirleri ve orijinalliği ön plana çıkartıp topluma hizmete çalışan benlik ve üstat kişilerdir" dedi.

"ERDOĞAN 2022'DE KENDİ İÇİNE YÖNELECEK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında analiz yapan Özsakallı, "Recep Tayyip Erdoğan'da 11 hanesini görüyoruz. 3 ifade yeteneğinin süslü ifade ile gücünü özgürce kullanmak isteyen, popüleritesi ve organizasyon disiplini güçlü karakterleri görürüz. H, Z harfinin olmayışı ve 4 sayısı desteği ile yüksek sorumluluk alarak güç, iktidar, hakimiyeti, yüksek mücadelesi yüksek kişileri gösterir. 2022 yılında 7 yılında maneviyatında ilerleme, tek başınalığa zaman ayırarak, derin düşüncelerle kalmak, bilgileri sentezlemek, sessizlik içinde dış dünya ile ilgili uğraşları en aza indirerek , kendi içine yönelmek isteyeceği bir yıl olabilir" dedi.

"KILIÇDAROĞLU, 2022'DE KULUÇKAYA ÇEKİLECEK"

Özsakallı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili de, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun da 4'den beslenen toplumsal alanda keşifçi, değişime açık, yeniliği doğru ve pozitifte kullanarak farklı kültürlerle köprü olması gereken bir kişilik. 2022 yılında 7 yılını yaşayarak daha sakin, kendi alanında kalarak, analiz gücünü kullanarak ölçülü gerçekleri araştırıp kuluçkaya çekilebileceği bir yıl" yorumlarını yaptı.

"2022 AKŞENER'İN SORUMLULUĞUNU ARTTIRAN BİR YIL OLACAK"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 2022 yılında güçleneceği yorumunda bulunan Özsakallı, "Merak Akşener'in 11 ve 6 dan desteklenen, idealist, sorumluluk bilinci ve ayakları sağlam yere basan, üreten, mükemmeliyetçi ve maneviyatı yüksek kişileri gösterir. 2022'de 4 yılı güçleneceği, sorumluluklarının artacağı bir yıl" dedi.

"SOYER 2022'DE KADINLARA YÖNELİK PROJELERİNİ ARTTIRMALI"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer'in 2022 yılında kadınlara yönelik projelere ağırlık vermesi gerektiğini ifade eden Özsakallı, "Mustafa Tunç Soyer 19 kişisi. İdealiast, egodan ayrılmayı öğreten, farklı görüşleri farklı kültürlerle gelişerek yeniliğe açık kişilerdir. 2022 yılında değişimi ve sınırlarında yeni yapılanmaya gidebilir, kadınlara yönelik projelerle öne çıkması güzel olur" dedi.

Özsakallı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün hakkında "Gürün 3 kişisi. Bireysel ifadesi ve karşısındaki kişilerin duygularına, düşüncelerine önem veren duyarlı, mizah anlayışı yüksek, harekete geçmek, birden fazla alanda başarılı, bilgi almak ve aktarmak konusunda faydalı kişilerdir" yorumunda bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün hakkında analiz yapan Özsakallı, "Ergun, 22 kişisi. Farklı, üstat, güçlü görünümlü, maddesel usta olan bu kişiler 7 den destek şefkati yükseltip dünyayı daha ruhsal bir yer yapma, yeni sahalar açmak isteyebilir. 1, 2 rakamından destek alamamak ani ve anlık değişen kararlara götürebilir kişiyi" dedi.

"2022'DE ÇERÇİOĞLU DÜNYEVİ İŞLERDEN UZAK KALACAK"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun 2022 yılında daha sakin kalacağını ifade eden Özsakallı, "Özlem Çerçioğlu; 11 ve 5'ten besleniyor. Bu kişiler değişime açık, farklı alanları seven, 7 etkisi ile antika, tarih ve eskiye yönelik çalışmaların desteklediği ruhsal ve manevi yönü kuvvetli kişilerdir. 2022, 7 etkisi ile dış dünya ve dünveyi işlerde sakin kalabileceği bir yıl olacak" yorumunu yaptı.

"ZOLAN 2022'DE YENİLENECEK"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan için 2020 yılının yenileneceği bir yıl olacağına dikkat çeken Özsakallı, "Osman Zolan, 5 kişisi. Değişime açık, bilgeliğini aktarmak isteyen, keşifçi, sosyal ve karşısındaki kişilere önem veren empat kişilerdir. 2022, 8 hanesinde 1 yılını yaşayacak, yeniden başlayacağı ve benim dediği, yenileneceği bir yıl olacak" dedi.

"AKSOY, 2022'DE FAKLI ALANLARDA KENDİNİ KENDİNİ GÖSTERMEK İSTEYEBİLİR"

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy hakkında yaptığı analizi aktaran Özsakallı, "Hüseyin Aksoy; 6 kişisi. Aile, aile değerleri, koruyuculuk hissiyatı yüksek, nazik, mükemmeliyetçi öğrenme ve öğretme arzusu yüksek. 4 desteği ile eser bırakmak isteyen lider kişi. 2022'de yenilenmiş, farklı alanlarda kendini göstermek isteyebilir" diye konuştu.

"SAVAŞ'IN 2022'DE YURTDIŞI BAĞLANTILARI ARTACAK"

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'ın 2022 yılında yurtdışı bağlantılarının artacağına dikkat çeken Özsakallı, "Savaş, 29/11 kişisi. Zihin aktivitesi yüksek, olaylar, kültürler, insanlar arasında köprü vazifesi olan kişi. 2022 onun için 5 senesi. Keskin dili ve eleştiriyi azaltacağı alanlarda köklü değişimi ve özgürlüğü yaşayacağı, yurtdışı bağlantısının artacağı bir yıl" yorumunda bulundu.

"2022 ERİM'İN ARINMA YILI"

Özsakallı AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim hakkında "Bekir Kuvvet Erim; 22 kişisi. Orijinal ve gücü topluma hizmette kullanmak isteyen kişiler. Değişim, çeşitlilik isteyen kişiler. 2022 arınma, yarıda kalan her şey için temizlik ve tamamlanma yaşayacağı bir yıl olacak" yorumunu yaptı.

"YAVUZ, 2022'DE DENGEDE KALMAYI ÖĞRENECEK"

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un 2022 yılında dengede kalmayı öğreneceğini belirten Özsakallı, "Yavuz 9 kişisi. Şifacı ve sağlık alanında desteklenen kişilerdir. Yaş aldıkça gençleşen, hayal gücü yüksek, içsel huzur arayışında, sakinlik ve sessizlik seven kişilerdir. 2022 dengede kalmayı öğreneceği, gerçek sevgi anlayışını geliştirebileceği bir yıl olacak" dedi.

"POSACI 2022'DE EVELENEBİLİR"

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı'nın 2022 yılında evlenebileceği yorumunu yapan Özsakallı, "Rıza Posacı 7 kişisi. Kusursuzluk seven, kargaşa ve küçük oyunlardan hoşlanmayan, tarih ve antika seven duvarları olan bir kişidir.2022, Posacı'nın 6 senesi. Bu yıl aile ve köklenme, yer değişikliği verebilir. Evlilik de yapabilir" yorumunu yaptı.

"TEZCAN, 2022'DE YARIM KALMIŞLIKLARINI TAMAMLAYACAK"

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan hakkında yaptığı analizi aktaran Özsakallı, "Bülent Tezcan, 5 kişisi. Değişim ve yeniliğe açık, sosyal her konuda beceriye sahip, organizasyon yeteneği kuvvetli kişi. 2022 yarım kalmışlıkları tamamlanmasını isteyeceği bir yıl olacak" dedi.

"YILDIZ 2022'DE KENDİ GÜCÜNÜ ORTAYA ÇIKARAK"

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın 2022 yılında kendi gücünü ortaya çıkaracağını ifade eden Özsakallı, "Yıldız 8 kişisi. Sorumluluğu yüksek, dünya işlerine ve dünyevi değerlerde güç isteyen gücü seven sevdiklerinin ve toplumun yükünü sorumlu hisseden kişilerdir. 2022 yeniden başlatıp, kendi gücünü ortaya çıkaracağı bir yıl olacak" diye konuştu.

"2022 SEZGİN'İN GÜÇLENECEĞİ BİR YIL OLACAK"

İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin hakkında da analiz yapan Özsakallı, "Sezgin,8 tepe kulvarı ise 6 kişisi. Aşırı mükemmeliyetçi, nazik, tutarlı ve farkındalığı yüksek bir kişi. 2022 yılı Sezgin için 8 yılını yaşayacak 2022'de. 8 yılı da kişinin kazandığı yıldır. 2022 yılı Sezgin'in güçlendiği bir sene olacak" dedi. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler