SON DAKİKA

Sepaş Enerji, avantajlı çözümleriyle müşterilerinin yanında

28 Ekim 2020, Çarşamba 12:23

     


Türkiye’nin önde gelen enerji tedarik şirketi Sepaş Enerji, bütünsel yaklaşımıyla iş ortaklarına katma değer sunuyor. 7 gün 24 saat ulaşılabilir iletişim kanalları ile en geniş hizmet olanaklarını sağlayan Sepaş Enerji, tüketim profillerine göre müşterilerine özel teklifler geliştiriyor.

Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşlarından Akkök Holding ve Avrupalı enerji devi CEZ Group ortaklığında faaliyet gösteren Sepaş Enerji, ülkenin her noktasından 4 milyon kişiye enerji hizmeti sağlıyor. Büyük sanayi şirketlerinden, farklı sektörlerdeki ticarethane ve işletmelere kadar çok çeşitli müşteri portföyüne sahip şirket, iş ortaklarına artı değer sağlayan çözümler sunuyor. Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Satış Müdürü Mehmet Bacaksız, KOBİ ve ticarethanelere yönelik özel teklifler hazırlandığını söyledi.

Bütünleşik portföy yaklaşımını, iş ortaklarından edindiği sektörel deneyimle birleştiren Sepaş Enerji, Türkiye’ye yayılan satış ağını genişletmeyi hedefliyor. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre belirlenen esnek seçenekler, rekabetçi ve şeffaf fiyat anlayışıyla kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Elektrik tedarikinin yanı sıra, iş ortaklarının beklentilerini analiz edip yenilikçi uygulamalara imza atan Sepaş Enerji, her an erişime açık web sitesi ve çağrı merkezi sayesinde iş ortaklarının daima en yakınında bulunuyor.

"MÜŞTERİLERE ÖZEL SEÇENEKLER GELİŞTİRİYORUZ"

Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Satış Müdürü Mehmet Bacaksız, pandemi döneminde kolaylaştırıcı uygulamalar sunulduğunu dile getirerek; “Sanayi, KOBİ ve her sektörden ticarethanelerin de dahil olduğu mesken abonelerine hizmet veriyoruz. Önemli sanayi kuruluşları da portföyümüzde bulunuyor. Salgın nedeniyle ortaya çıkan olumsuz koşullarda, müşterilerimiz için bir dizi aksiyonu devreye aldık. Yılların getirdiği güven ve sektördeki tecrübemize dayanarak, iş ortaklarımızın tüketim profillerini göz önünde bulundurup en avantajlı teklifleri hazırladık. Sepaş Enerji olarak, müşterilerimizle aramızdaki bağ bizim en önemli farklarımızdan biri. Müşteri geri bildirimleri hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Bu doğrultuda, geniş hizmet olanağına sahip www.sepas.com.tr internet sitemizi aktif olarak güncelliyoruz.” dedi.

Sektörde en başından beri portföy yaklaşımını benimsemiş bir satış ağına sahip olduklarının altını çizen Bacaksız, “Önümüzdeki yıl için hedefimiz yerleşik olduğumuz bölgedeki hâkim konumumuzu güçlendirmek ve Aydın başta olmak üzere hedeflediğimiz şehirlerde işinde yetkin satış yöneticisi arkadaşlarımızla ulaşmak. Elektrik tedariki konusunda çok çeşitli kurumlarla çalıştığımız için sınırsız hizmet seçeneğimizin olduğu bir duruma geldik. Bizi farklı kılan özelliklerimizden biri müşterimizin ihtiyacına yönelik esnek çözümler bulma kabiliyeti, diğeri de rekabetçi fiyat anlayışımız.”

İşletmeler için elektrik konusunun hayati bir önem taşımasının yanı sıra büyük bir maliyet kalemi olduğunun da bilinciyle hareket ettiklerini söyleyen Mehmet Bacaksız, “Güven, yaptığımız işin ana unsurlarından belki de en önemlisi. Bir işletme elektriğini bizden almak için başvurduğunda; ihtiyaçları, tüketim ve beklentilerine göre şeffaflıkla çalışılmış sabit veya değişken fiyatlama modellerimiz ve enerji danışmanı yaklaşımımızla yanlarında yer alıyoruz.” (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler