SON DAKİKA

Bil Koleji öğrencileri 29 Ekim’i gösterilerle kutladı

29 Ekim 2019, Salı 12:54

     


Aydın Bil Koleji, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı düzenlenen etkinlikte kutladı. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk etkinliği olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasında, Bil Koleji ailesi bir araya geldi. Özel Aydın Bil Koleji Anaokulu ve İlkokulu’nun Aymira Otel’de gerçekleştirdiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Sınıfı öğretmeni Sema Demir'in sunumu ile başlayan programda Özel Aydın Bilgi Koleji Genel Müdürü Mustafa Doğan’ın günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Genel Müdür Mustafa Doğan, “Bilindiği gibi büyük Atatürk'ün önderliğinde tüm imkansızlıklara rağmen büyük bir inanç ve kararlılık ile yürütülen Kurtuluş Savaşımız tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmıştır. Bu zafer Cumhuriyet ile taçlandırılarak tarihimizin en büyük dönüm noktalarından birisi olarak gerçekleştirilmiştir.

Cumhuriyet rejimi demokratik, laik ve sosyal hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağı olmuştur. Ülkemizin günümüz dünyasında daha fazla söz sahibi olabilmesi için dünyadaki gelişme ve değişmeleri iyi tahlil etmeli; bizi devlet, millet, vatan yapan yüksek değerlerimize sahip çıkmaya ve bu değerleri yüceltmeye devam etmeliyiz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'mızın başlangıcından bu yana Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğü ve birliği için canlarını hiçe saymış şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bil Koleji öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı kutlama programında öğrenciler oratoryo ve gösterilerini sundu. (AYHAN YILDIZ) 







 
Son Eklenen Haberler