SON DAKİKA

Sağlık camiasını buluşturan düğün

6 Eylül 2018, Perşembe 11:44

     


Aydın'ın tanınmış doktorlarından Hüseyin Akın ile Öğretim Görevlisi Gülnur Yaşar dünya evine girdi. Çiftin nikahını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kıydı.

 

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Doktor Hüseyin Akın ile Artvin Çoruh Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gülnur Yaşar, Kızılcaköy Keyif Bahçesi'ndeki görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Aydın sağlık camiasının bir araya geldiği düğüne çok sayıda davetli katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kıydığı nikah töreninde çiftin şahitliklerini Doktor Mehmet Uluçay, Doktor Selahattin Cirit, AK Parti Efeler Eski İlçe Başkanı Avukat Cüneyt Bayraktar ve Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün yaptı.

Düğün töreninde aile adına bir konuşma yapan Süleyman Algün, tüm katılanlara teşekkür ederken, "Cemiyetimize, Hüseyin ve Gülnur kardeşimizin daha önce görev yaptığı bir çok ilimizden misafirlerimizin gelmesi, siyasi partilerimizin hepsinden katılım ve mesajlarının ulaşması bizleri mutlu etti. Özellikle bu gecede bizleri onurlandıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, mesajıyla katılan ADÜ Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a, AK Parti Milletvekillerimize, siyasi partilerimizin, sivil toplum örgütlerimizin yöneticilerine ve tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

Hüseyin ve Gülnur çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetliler, gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi. (VOLKAN SAYIN) 







 
Son Eklenen Haberler