SON DAKİKA

Feridun Düzağaç'tan çim konseri

10 Ağustos 2018, Cuma 12:22

     


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Çim Konserleri' kapsamında, Türkçe rock müziğin sevilen ismi Feridun Düzağaç konser verdi. Tarihi Havagazı Fabrikası, büyük ilgi gören konserle tarihi gecelerinden birini daha yaşadı.

Sevilen şarkıcı Feridun Düzağaç, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Çim Konserleri kapsamında sahne aldı. Tarihi Havagazı Fabrikası'nda konser nedeniyle tarihi bir kalabalık yaşandı. Düzağaç'ı dinlemeye gelen binlerce kişi, özellikle Rüzgar, Düşler Sokağı ve Kavak Yelleri gibi çok sevilen şarkılarına dev bir koro halinde eşlik etti. İzmirlilere unutulmaz bir akşam yaşatan Feridun Düzağaç,  merhum oyuncu Kemal Sunal'ı övgüyle andı; konsere katılımdan ve Tarihi Havagazı Fabrikası'nın ortamından çok etkilendiğini söyledi.

YAZ KONSERLERİNE DEVAM

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaz akşamlarına farklı bir soluk getiren konserleri, 11 Ağustos'ta İnciraltı Açık Hava Tiyatrosu'nda Şakalı Akustik, 16 Ağustos'ta Havagazı Fabrikası'nda Baba Zula, 28 Ağustos'ta Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda İsmail Altunsaray, 30 Ağustos'ta Havagazı Fabrikası'nda Melek Mosso, 4 Eylül'de Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda Cengiz Özkan ve 22 Eylül'de İnciraltı Açıkhava Tiyatro sahnesinde sevilen Cem Karaca şarkılarının yer aldığı Cem'niyet ile devam edecek. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler