SON DAKİKA

İYİ Partilileri buluşturan düğün

18 Ağustos 2019, Pazar 15:21

     


İYİ Parti Aydın Kurucu İl Başkanı ve 23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner’in kızı Hakim Fulden Taner, Cumhuriyet Savcısı Ozan Uçar ile hayatını birleştirdi.

Recep ve Ayşe Taner çiftinin kızları Fulden ile emekli Şermin ve Malik Uçar çiftinin oğulları Ozan Uçar, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Genç çift için Esra Kır Düğün Bahçesi’nde düzenlenen düğün törenine, İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İYİ Parti Genel Merkez Başkanlık Divanı Gençlik Politikaları Başkanı Yavuz Temizer, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Aydın eski milletvekillerinden Ali Uzunırmak, MHP Denizli eski milletvekillerinden Salih Erbeyin, İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ile İYİ Parti ilçe başkanları ile Taner ve Uçar ailelerinin dost ve akrabaları katıldı.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde görev yapan Hakim Fulden Taner ile aynı adliyede görevli Cumhuriyet Savcısı Ozan Uçar çiftini, mutlu günlerinde çok sayıda arkadaşı da yalnız bırakmadı. Üç kız çocukları bulunan İYİ Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Recep Taner ile eşi Ayşe Taner, çocuklarının ilk mürüvvetini gördükleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Baba Recep Taner ile kızı Fulden’in birlikte ‘Bana bir masal anlat baba’ şarkısı eşliğindeki dansları, tüm katılımcıları duygulandırdı. Genç çift ile davetliler geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi. (BÜŞRA İREM ÇAM)







 
Son Eklenen Haberler