SON DAKİKA

AK Parti'den 4 ilçe başkanı istifa etti

4 Aralık 2018, Salı 15:28

     


Denizli'de AK Parti'nin 4 ilçe başkanı, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimde belediye başkanı ve belediye meclis üyesi olabilmek için görevlerinden istifa etti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 4 ilçe başkanının istifasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. AK Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan seçim takviminin işlediğini hatırlatan Filiz, "2019 mahalli seçimlerinde AK Parti kadrolarında yer almak isteyen partililerin ve vatandaşların yoğun bir teveccühüyle karşılaştık. Genel Merkezimizin takdiriyle 4 ilçe başkanımız görevlerinden ayrıldı. Bozkurt İlçe Başkanımız Ahmet Bayar, Buldan İlçe Başkanımız Hasan Çoşan, Çardak İlçe Başkanımız Mehmet Pala ve Tavas İlçe Başkanımız Hüseyin İnamlık, belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliğine aday olabilmek için başkanlıktan istifa ederek aday adayı oldular" dedi.

İstifa edenlerin yerine AK Parti Genel Merkezi tarafından bir atama yapılıncaya kadar, İl Başkanlığı tarafından, Bozkurt'ta Kadir Cengiz, Buldan'da Naci Çomuk, Çardak'ta Mehmet Beşdağ ve Tavas'ta Hasan Hüseyin Büyüktarakçı'nın vekaleten görevlendirildiği belirtildi. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler