SON DAKİKA

Uşak’ta 2 ilçe ve 1 beldede CHP'nin adayları belli oldu

7 Aralık 2018, Cuma 09:02

     


CHP, Uşak'ın  Sivaslı ve Banaz ilçeleriyle Tatar Belde Belediyesi için belediye başkanlığı adayları belirlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP Parti Meclisi (PM) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Uşak’ın Sivaslı ilçesinde mevcut belediye başkanı Nihat Sazlıgöl’ün yerine CHP ilçe başkanlığı görevini yürüten Hürriyet Şafak aday gösterilirken, Banaz ilçesinde ise eczacı Ahmet Olgay Altındağ aday gösterildi. Sivaslı ilçesi Tatar Beldesinde ise Yusuf Ceylan aday gösterildi.

CHP Sivaslı Belediye Başkanlığına aday gösterilen Hürriyet Şafak açıklamasında, “CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na bana bu görevi layık gördüğü için teşekkür ederim. Şu anda olduğu gibi Sivaslı Belediyemizde CHP bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve hizmetleri çoğaltmak adına elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizlere, vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri gerçekleştirmeyi nasip etsin" dedi.

CHP Banaz Belediye Başkanlığına aday gösterilen Ahmet Olgay Altındağ ise,ö Desteklerini esirgemeyen ve büyük teveccüh gösteren başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisimiz MYK kurulumuz, Uşak Milletvekilimiz Sayın Özkan Yalım, Uşak İl Başkanlığımız, Uşak Merkez İlçe Başkanlığımız ,Banaz ilçe Başkanlığımız ve tüm partililerimize Şükranlarımı sunuyorum. Banaz için birlikte yola çıkıyoruz" dedi. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler