SON DAKİKA

“Aydın tarihi bir günü yaşayacak”

8 Şubat 2019, Cuma 20:35

     


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenecek olan miting ile Aydın halkına hitap edecek. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Aydın yine tarihi bir günü yaşayacak” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Seçim çalışmalarını Sivas’tan başlatan AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci durağı Aydın olacak. Yarın Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenecek olan Erdoğan’ın mitingi için çalışmalar tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın’da düzenleyeceği mitingin kendilerine büyük moral ve motivasyon katacağını söyleyen AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Cumhurbaşkanımızın mitingi için hazırlıklarımızı tamamladık. 17 ilçede koordinatörlerimiz çalışmalarını sürdürüyor, görkemli bir tören olacağını inanıyorum. Aydın yine tarihi bir gün yaşayacak. Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenecek olan miting seçim çalışmalarımız da bize büyük moral ve motivasyon olacağını inanıyorum” dedi.

“LİSTELERİMİZ BU HASSASİYET NETİCESİNDE BELİRLENECEK”

Yapılacak olan 31 Mart yerel seçimleri için belirlenecek olan meclis üyelerinin listesi için büyük hassasiyet gösterdiklerini ve genel merkez tarafından görevlendirilen komisyon üyeleri ile irdeleyeceklerini belirten Başkan Özmen, daha önce ilçe başkanları ve parti organlarıyla bir çalışma yaptıklarını belirtti. Başkan Ömer Özmen, “Genel merkezimiz tarafından görevlendirilen komisyon ile meclis üyelerimizi, milletvekillerimizle birlikte son noktayı koyarak tüm Aydın’ı kucaklayacak listelerle seçime girme gayreti içerisinde olacağız. Şehirlerin geliştirilmesi açısından bir hassasiyetimiz var. Listelerimiz bu hassasiyet neticesinde belirlenecek” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler