SON DAKİKA

Günel’den İmamoğlu’na destek ziyareti

10 Nisan 2019, Çarşamba 16:56

     


Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve beraberindeki heyet İstanbul’a giderek Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Günel, “İmamoğlu’nun mazbatası derhal verilmeli” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) ilçe seçim kurullarındaki başlattığı “demokrasi nöbetine” destek amacı ile İstanbul’da bulunan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Ekrem İmamoğlu, Engin Altay, Seyit Torun ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile bir araya geldi. Günel, Kuşadası’ndan gelen destek mesajlarını İmamoğlu’na iletti.

“İMAMOĞLU İÇİN ADALET İSTİYORUZ”

İmamoğlu görüşmesinin ardından açıklama yapan Günel, Ekrem İmamoğlu’na mazbatasının verilmesini ve 16 milyon İstanbullunun hakkının teslim edilmesini istediklerini söyledi. Günel, “Seçim sürecinde büyük destek veren Sayın Ekrem İmamoğlu’na “demokrasi nöbetinde” destek olmak amacı ile mazbatamızı alır almaz İstanbul’a geldik. Kendisi hala sayılan sandıkların koordinasyonu ile ilgileniyor. Sayın Genel Başkanımızın önderliğin de hak, hukuk, adalet söylemi ile çıktığımız yolda; herkes için istemiş olduğumuz adaleti Sayın Ekrem İmamoğlu içinde istiyoruz. 16 milyon İstanbullunun hakkının teslim edilmesini istiyoruz. Demokrasinin yok sayıldığı, "kazanana kadar seçim yapalım" anlayışı ile Türkiye'ye büyük yaralar açarlar. Sayın İmamoğlu’nun mazbatasının hemen verilmesini istiyoruz“ dedi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler