SON DAKİKA

“Aydınlılar AK Parti ve CHP arasındaki sıkışmışlıktan kurtulmak istiyor”

17 Mart 2024, Pazar 07:24

     


İYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, partilerine olan ilginin her geçen gün arttığını belirterek, “Aydınlılar AK Parti ve CHP arasındaki sıkışmışlıktan kurtulmak istiyor” dedi.

Yenipazar İlçesi’nde seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı ile Yenipazar Belediye Başkan Adayı İlknur Karaduman, ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu. İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, İYİ Parti Yenipazar İlçe Başkanı Tarkun İnceoğlu ve partililerin de eşlik ettiği ziyaretlerin ilki, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden’e gerçekleştirildi.

“BU SEÇİMİN SONUNDA GALİBİYET BİZİM OLACAK VE AYDIN BU SIKIŞMIŞLIKTAN KURTULACAK”

Daha sonra ilçede kurulan semt pazarında esnaflar ile vatandaşlarla buluşan İYİ Parti heyeti, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedi. Yenipazarlı vatandaşların da büyük ilgisi ile karşılaşan İYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özer Kayalı, yaptığı açıklamada, “Saha çalışmalarımızı yaklaşık 11 gün önce başladık. Ben bu çalışmaların 10 günü bizzat sahadaydım ve her geçen gün artan bir ivme ile halkın ilgisi var. Görünen o ki Aydın'da insanlar AK Parti ve CHP arasındaki sıkışmışlıktan kurtulmak istiyorlar. Çok açık ve net olarak söylüyorum çalışmalara başlamadan önce oy oranımız yüzde 4.5 seviyelerindeydi. Son yaptığımız bir ankette yüzde 20'lere geçtik. Bu ne demektir? 10 günlük çalışma sonucunda bu oluyorsa, bu seçimin sonunda galibiyet bizim olacak ve Aydın bu sıkışmışlıktan kurtulacak. Herkes şikayet ediyor Büyükşehir Belediyesi'nden. Mustafa Savaş 2 dönemdir aday bu kez 3’üncü defa geliyor. Kaybedip gidiyor gibi bir görüntü var. Hiç kimse ihtimal vermiyordu ama ben hep şunu söyledim bu yolculuğa başladığında, ‘ben kazanmayacağım bir yarışa girmedim bugüne kadar’ bunun da öyle olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“ARTIK BİR KADIN ELİ DEĞSİN YENİPAZAR’A”

İYİ Parti Yenipazar Belediye Başkan Adayı İlknur Karaduman da, “İlk günden bu yana çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Özellikle kadınlardan güzel sözler alıyoruz. İnşallah kadınlarımızla birlikte yöneteceğiz Yenipazar ilçemizi. Bu konuda da başarılı olacağız. Artık bir kadın eli değsin Yenipazar’a diyerek yola çıktık ve inşallah bunu başaracağız” diye konuştu.

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler