SON DAKİKA

"İşimiz, gücümüz Aydın"

23 Ocak 2020, Perşembe 11:36

     


MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, iadeyi ziyaretlere başladı. "İşimiz, gücümüz Aydın" sloganıyla çalıştıklarını belirten Başkan Alıcık, Aydın halkına hizmet veren kurum ve kuruluşlara ziyaretlerinin devam edeceğini ifade etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, göreve geldikten sonra kendisine yapılan tebrik ziyaretlerinin ardından şimdi de iadeyi ziyaretlere başladı.

Bir günde Efeler ve Nazilli’de 4 kuruma ziyaret eden Başkan Haluk Alıcık, “Türk milletimizin, Aydın kentimizin ve kıymetli hemşerilerimin hak ettiği kaliteli ve çağdaş hizmetleri sağlamak için büyük bir fedakarlık içinde çalışan kurumlarımıza ziyaretlerimiz devam ediyor. Varlığını vatana ve milletine armağan etme hasletine sahip olan Türk milletimizin cömertlik ve feragat duygularının ürünü olan vakıflarımızın Aydın Vakıflar Bölge Müdürümüz Reşit Akçalı beyi, özveri ile çalışma azmi yüksek, özgüvenleri milli, öz değerlere bağlı, mangal gibi yürekli Türk Polislerimizin yetişmesinde büyük emek sarf eden Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürümüz Sezayi Er beyi, Türkiye'mizde istihdamın korunmasına, geliştirilmesine, yaygınlaştırılmasına ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak ve işsizlik sigortası hizmetlerini yürütmek üzere kurulmuş olan Türkiye İş Kurumumuzun (İŞ-KUR) Nazilli Müdürü Yakup Ergenik beyi ve Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Zafer Zinnur Derin beyi ziyaret ettik.

Misafirperverlikleri ve Aydın merkezli sohbetler için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Cumhur ittifakı disiplininde, Daha güçlü Aydın. Daha huzurlu Aydın, İşimiz gücümüz Aydın” dedi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler