SON DAKİKA

Cumhur İttifakı Şehzadeler’de seçim çalışmalarına başladı

26 Ocak 2019, Cumartesi 15:05

     


31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Şehzadeler Belediyesi'nin Cumhur İttifakı adayı olan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, seçim çalışmalarına MHP ve AK Parti teşkilatlarıyla başladı.

Cumhur İttifakı'nın Şehzadeler Belediye Başkan Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Vekili Ahmet Nalbant ve Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten'le birlikte Manisa’nın manevi mimarı olarak anılan Yiğitbaşı Veli’nin kabri başında dua ederek seçim çalışmalarına başladı. Çelik, duanın ardından Yiğitbaş Veli Camisi önünde vatandaşlara pilav ikramında bulundu.

“CUMHUR İTTİFAKINDAN İLK ZİYARET MERSİNLİ’YE”

Yiğitbaş Veli Camisi önünde yapılan pilav hayrının ardından AK Parti İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Berk Mersinli’yi ziyaret eden Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Vekili Ahmet Nalbant ve Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten’de eşlik etti. Şehzadeler ilçesinde Cumhur İttifakının adayı olarak seçim çalışmalarına dualarla başladıklarının ifade eden Çelik, “Devletimizin bekası, milletimizin saadeti ve Şehzadeler'de yaşayan halkımızın layık olduğu hizmetleri almaya devam etmesi noktasında 31 Mart seçim kampanyamızın startını verdik. Biz Cumhur İttifakı'na inanarak ve Cumhur İttifakı'nın adayı olarak yola çıktık. AK Parti ve MHP Şehzadeler İlçe Teşkilatlarımızla birlikte kampanyamızın startını verdik. Cumhur İttifakı olarak, Büyükşehir Belediyesi ve Manisa’nın 17 ilçesinde bizler kazanacağız. Bu azim ve gayretle de çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.” dedi.

Çelik ve beraberindekiler, AK Parti İl Başkanlığı ardından AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti.

MHP İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Seçim çalışmaları kapsamında gün boyu ziyaretlerini sürdüren Çelik ve beraberindekilerin son durağı MHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı oldu. MHP İlçe Teşkilatı ziyaretine MHP Şehzadeler Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Murat Yörük de katıldı. Cumhur İttifakı olarak seçim çalışmalarına birlik ve beraberlik içerisinde başladıklarını ifade eden MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, “Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı'nın ne olduğu tüm milletimiz görecektir Manisa’da. Bu dönem birlikte çalışacağız ve inanıyorum ki başarılı olacağız.” dedi.

İlçeye, 2015'ten bu yana kurulan birliktelikle birlik ve beraberlik içerisinde hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Çelik "Bugün Cumhur İttifakı'nın Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak kampanyamızı başlattık. Daha iyi çalışarak daha fazla bir araya geleceğiz ve inşallah Manisa’da başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, 17 ilçe belediyesini de kazanacağız ve 31 Mart akşamı zafer Cumhur İttifakı olarak bizim olacak.” dedi. (İLKER KILIÇASLAN)







 
Son Eklenen Haberler