SON DAKİKA

Özden: Biz hizmet yapacağız

27 Ocak 2019, Pazar 15:27

     


Cumhur İttifakı'nın AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Çöğürlük Mahallesini ziyaret etti. Özden, "Biz hizmet yapacağız" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Mahalle kahvehanesinde Çöğürlüklülere seslenen Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, amacının Çine'yi ilerletmek hak ettiği hizmetlere ulaşmasını sağlamak olduğunu belirtti. Çine'ye hizmet, sorunların çözümü için var güçleriyle çalışacaklarını ve halkın sorunları ile dertlenerek çözümler üreteceklerini söyleyen Başkan Adayı Celal Özden, "Hepinizin bildiği uncu Celal, yemci Celal, sigortacı Celal şimdi karşınıza belediye başkan adayı olarak geldi. Sizden güçlü bir şekilde destek istiyorum. Allah nasip eder sizler destek verir ve belediye başkanı olursam kapım sonuna kadar size açık olacak. Dertleriniz ile dertleneceğim. Hep birlikte sorunları çözmek için uğraşacağız. Köyleşmiş gerilemiş Çine'yi ilerletmek sanayileştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

TARIMSAL VE HAYVANSAL KOOPERATİF KURMAK İSTİYOR

Başkan Adayı Celal Özden, Çine için en büyük hayallerinden birisinin tarımsal ve hayvansal kooperatif kurmak olduğunu belirtti. 50 bin nüfuslu Çine'nin yaklaşık 30 bine yakın nüfusunun kırsal alanlarda yaşadığını ve ekonominin tarıma dayalı olduğunu ifade eden Özden, "Bende sizler gibi çiftçiyim. Benim en büyük hayallerimden birisi Çine'de tarımsal ve hayvansal kooperatif kurmak. Çiftçilerimizin hepsini kapsayacak bir kooperatif olacak. Pazarlamacılar, veterinerler olacak. Yetiştirdiğimiz ürünleri pazarlayacağız. Hayvan borsası kurulacak. Ebatları yazılacak, alacaklılar teminat mektubu verecek, muhatap belediye olarak biz olacağız. Kimse kimseyi çarpmayacak, izin vermeyeceğiz. Bir tüccar bunu yapıyor ise belediye öncülüğünde koskoca Çine biz bunu niçin yapmayalım. Hep beraber bunu da başaracağımıza inanıyorum. Biz hizmet yapacağız" diye konuştu.

"NE GEREKİYORSA HEPSİNİ YAPACAĞIZ"

Çine'nin trafik sorunu olduğunu ve sokakların çok dar olduğuna vurgu yapan Başkan Adayı Celal Özden, Trafik sorununu çözüme kavuşturmak için projeler ve çalışmalar yapacaklarını, hükümetin gücü ile Çine'yi sanayileştireceklerini, cenaze masrafı almayacaklarını ve ilçede üreticilerin ürünlerini sata bilecekleri üretici pazarı kuracaklarını söyledi. 10 yıldır Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı olarak görev yaptığını ve bu süreçte değişik partilerden insanlar arasında hiç bir şekilde ayrım yapmadığını ifade eden Başkan Adayı Özden, "Başkan olduğumda bu şu partiden bu bu partiden diye insanlar arasında ayrım yapmayacağız. 50 bin nüfusa hizmet edeceğiz. Ben kendim içinizden birisiyim. Çiftçi, esnaf bir kardeşiniz olarak sizlerden çok güçlü bir destek istiyorum. Ne gerekiyorsa hepsini yapacağız."

BAŞKAN TOSUN: BU MUDUR YANİ?

Çine'de yerel ile iktidarı bir türlü birleştiremediklerini ve bunun keyfini yaşayamadıklarını söyleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, "Çine'de iktidar ile yereli birleştirir isek çok güzel şeyler olacak. Çok güzel hizmetler yapacağız. Bunun keyfini, tadını yaşayamadık. Ben merak ediyorum başkan adayı Enver Salih Dinçer, buraya gelip ne söyleyecekler. 5 yıl önce geldiler vaatlerde bulundular. Bugüne kadar hangilerini yaptılar. Ne anlatacaklar çok merak ediyorum. Gelecek büyük ihtimalle şunu söyleyecek, boynunu bükecek evet biz hizmet yapamadık bir beş yıl daha görev istiyorum şunları yapacağız. Ve yaptıkları yada yapacaklarını çok fazla konuşmayacaklar. Geneli konuşacaklar yereli değil. Sanki yerelde başkan olunca geneldeki sorunları çözebilecekler. Genelde dönem dönem sıkıntılar oluyor ve bunların çözümü için uğraş veriyoruz. AK Parti yüzünü her daim vatandaşına dönen bir parti. Cumhur İttifakı sorunların çözümü için çalışıyor. Enver Salih Dinçer adaylık açıklamasında en büyük icraatı olarak şunu söyledi, evet hizmet yapamadık ama herkesin iyi ve kötü gününde yanında olduk. Bu mudur yani? Celal başkan herkesin iyi ve kötü gününde yanında olmayacak mı? Tabi kide olacak tabi ki de olacaksın. Biz buraya gelerek saatlerce yapmış olduğumuz hizmetleri anlatmak istiyoruz. Biz Çine'mize hizmet edeceğiz." dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler