SON DAKİKA

Denizlispor süper lig kapısı araladı

8 Nisan 2019, Pazartesi 14:09

     


Spor Toto 1'inci Lig'de Adanaspor'u deplasmanda 90+9'uncu dakikada Burak Çalık'ın attığı golle 4-3 yenen lider Abalı Denizlispor, Süper Lig kapısını sonuna kadar araladı.

Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı son anda kazanan yeşil-siyahlılar çok büyük coşku yaşarken, haftayı yenilgiyle kapatan 3’üncü sıradaki Osmanlıspor’la arasındaki puan farkını bitime 7 maç kala 7 puana çıkardı.

Kariyerinde daha önce Karabükspor’u 2, Malatyaspor’u da 1 kez Süper Lig’e çıkaran teknik direktör Yücel İldiz, “Hafızalardan silinmeyecek bir maç oynadık” yorumunu yaptı. Adana’da Tüm gollerin ikinci yarıda atıldığını hatırlatan deneyimli teknik adam, “Devrenin başında çok kötü bir gol yedik. Ardından toparlansak da bir kez daha geriye düştük. Son 15 dakikada attığımız gollerle kazandık. Bizim penceremizden baktığınızda hafta içi kaybettiğimiz 2 puanı deplasmanda telafi etmiş olduk. Burak’ın 90+9’uncu dakikadaki golü elbet hepimizi çok sevindirdi. Oyunu hiç bir zaman bırakmıyoruz. Geçen hafta Altay karşısında yine son anlarda beraberliği bulmuştuk. 7 finalimiz var. Bu çizgide ilerleyeceğiz” diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler