SON DAKİKA

Söke'de Pınar Gençlikspor kuruldu

19 Ağustos 2019, Pazartesi 12:50

     


Söke‘nin dokuzuncu futbol kulübü Pınar Gençlikspor kuruluş çalışmalarını tamamlayarak Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan tescilini gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke amatör futbolu yeni kurulan Pınar Gençlikspor ile güçlendi. Kurucu Başkanlığı'nı Sökeli spor adamlarından Mehmet Sadi Yamak öncülüğünde ve kurucu yönetim kurulu üyeleri Bilhan Menderes, Mehmet Balkan, Ömer Tezverir, Soner Altuntaş, Kemal Demirkaya ve Fahriye Yamak tarafından yasal kuruluş çalışmalarını tamamlayan Söke Pınar Gençlikspor bu sezon U12, U13 ve 14 kategorilerinde liglere girmeye hazırlanıyor.

Kulüp isminin saf ve temizliğin sembolü olan Pınar’dan aldıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Mehmet Sadi Yamak, "Aynı zamanda eskiden Söke'nin gayri federe mahalle takımlarından olan Pınarspor’un adını da yaşatmak istedik. Bu sezon altyapı liglerinde yapacağımız mücadelelerin ardından hedefimiz önümüzdeki sezon 2. Amatör Lig'de iyi bir kadro ile mücadele etmek” dedi.

Yamak, Pınarspor'un liglere katılması ile ilçede daha çok gencin yarışmacı bir kulüp çatısı altında futbol oynama şansına da sahip olabileceklerini sözlerine ekledi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler