SON DAKİKA

Söke'de güvenlik toplantısı yapıldı

19 Eylül 2018, Çarşamba 11:57

     


Söke'de yeni sezon öncesi güvenlik toplantısı yapıldı.

Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu başkanlığında yapılan toplantıda 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesi ile ilgili kanun gereği yeni sezon öncesi sportif etkinliklerde alınması gereken tedbirler görüldü.

Sökespor ve ilçedeki diğer amatör spor kulüp temsilcilerinin katıldığı toplantının açılışında konuşan Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu yeni sezon tüm takımlara başarı diledi.

Kurtbeyoğlu, "Esas olan ilçedeki tüm spor faaliyetlerinin her alanda centilmence olabilmesi,daha fazla gencin spor yapması ailelerinde buna güven duymaları”dedi.

6222 Sayılı Sporda Şiddet ve düzensizliği önlenmesi ile ilgili Söke'ye yönelik yapılan sunumda bu sezon alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda; Sökespor’un iç saha maçlarında kapıların bir buçuk saat önce açılması, tüm seyircilerin üst aramasından geçirilmesi, stat önü otoparka bir düzenleme getirilerek ambulans yolunun açık tutulması, stat önü ve stat içi gıda satışı yapılan ürünlerin Söke Belediye Zabıtası ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince denetlenmesi, akredite kart dağıtımının sıkı denetlenmesi, en kısa zamanda kamera sisteminin kurulması için girişimlere başlanılması görüşüldü. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler