SON DAKİKA

"Beşiktaşlıları bir araya toplayacağız "

27 Ocak 2019, Pazar 15:21

     


Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan, yeniden aday olduğu olağan genel kurul öncesinde yaptığı toplantıda dernek üyeleriyle bir araya geldi. İlk günde olduğu gibi yine aynı heyecanla aday olduğunu söyleyen Pehlivan, "Beşiktaşlıları bir araya toplayacağız, üye sayımızı artıracağız" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN) 

Hasmahal'de gerçekleştirdiği toplantıya dernek üyeleri katılırken, Başkan Adayı İbrahim Pehlivan açıklamalarda bulundu. Aydın'da Taraftar Dernekleri içerisinde ilk kez iki adayın olduğunu söyleyen Pehlivan, "Diğer adayımız Taşkın Cerit'e de başarı diliyorum. Bu zenginlik derneğin gücünü gösteriyor" dedi.

İncirliova'da Beşiktaş Sosyal Tesisleri olan Şeref Bey Spor Tesisleri'nde 30 Ocak Çarşamba günü düzenlenecek kongre öncesinde önemli açıklamalar yapan İbrahim Pehlivan, "“Biz derneği kurduğumuzda Aydın, bir taraftar derneğine alışkın değildi. Aydın, maalesef Süper Ligde bir takıma sahip değil. Böyle olunca Aydın’ın tanıtımına katkı spor üzerinden zorluk çekiliyor. İnşallah o günleri görürüz. Bana göre büyük kulüpler, hükümetler kadar güçlüdür. Beşiktaş gibi takımların her yerde taraftarları var. Biz bu taraftarları Aydın'da bir araya getireceğiz, üye sayımızı artıracağız" dedi.

"BAŞARILI BİR DERNEĞİZ"

Türkiye'de 186 Beşiktaşlılar Derneği içinde ilk 20'de olduklarını söyleyen Pehlivan, "İncirliova'da yap-işlet-devret modeliyle Belediye Başkanı Gürşat Kale tarafından belediyeye ait bir arsayı aldık. Orada tesis çalışması var. Ve Kongremize kadar yetişecek" dedi.

AYDIN KARTALLARI

Aynı zamanda Spor Kulübü kurduklarını söyleyen Pehlivan, "Orada yetişen çocuklar var. Geçen sene lisans hakkını aldık. Aydın Kartalları Spor Kulübü bizim çocuklarımızın yetişeceği ve lisans alacağı bir yer. Bir üst moda geçmemiz nedeniyle bu tesiste gençlere ve çocuklara spor alanı ve sosyal aktivite şansımızı yükseltiyoruz" dedi.

AYDIN'DA TURNUVA OLACAK

İncirliova'da yapılacak tesisin tamamlanmasının ardından, Aydın'da turnuvaların yapılacağını da belirten Pehlivan, "Beşiktaş çeşitli yerlerde Beşiktaş Spor Okulları Turnuvası yapıyor. Bunların birisini de Aydın'da gerçekleştireceğiz. Çeşitli projelerimiz var. Beşiktaşlıları bir araya getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Yapılan kahvaltının ardından Beşiktaş Taraftar Derneği üyeleri İncirliova'da yapımı devam eden Sosyal Tesisleri gezdi. (ARİF YILMAZOĞLU) 

 







 
Son Eklenen Haberler