SON DAKİKA

Ortakçıspor'da yeni yapılanma

29 Eylül 2018, Cumartesi 11:58

     


Ortakçıspor yeni sezona iddialı giriyor, adını da değiştiren kulüpte hedef Amatör Süper Lig.

Aydın Futbol 1. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele edecek olan Ortakçıspor, Aykut Yapı'yı kendine sponsor yaptı. Kulübün ismi Aykut Yapı Ortakçıspor olarak değişirken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun evraklarında bu yıl için Ortakçıspor olarak görünecek. Yeni sezondan itibaren TFF nezdinde de Ortakçıspor'un adı Aykut Yapı Ortakçıspor olarak görünecek.

DENİZLİ PİYASASINI ALT ÜST ETTİ

Aykut Yapı Ortakçıspor, Denizli piyasasını alt üst etti ve bir çok futbolcuyu renklerine bağladı. Kulüp, geçtiğimiz sezon Nazilli Sanayispor'da forma giyen ve 2. Amatör Küme'de şampiyonluk yaşayan kadrodan Uğur Kötelioğlu, Yasin Yıldırım ve Şükrü Çoban'ı tekrar renklerine bağladı. Öte yandan Varol Tekstil Şirinköyspor'dan Abuzer Çiftçi ve Mehmet Arslan, Kızılcabölükspor'dan Ali Üküm, Akkonakspor'dan Bedirhan Kaya, Şemiklerspor'dan Burak Yasin Şeker ve Enes Rençber, Sarayköyspor'dan Enes Çiçek, Nikferspor'dan Engin Meşe ve Erce Barış Durmuş, Aile ve Sosyal Politikalarspor (ASP) Denizli'den Hüseyin Kaplan, Acıpayam Belediyespor'dan Kayhan Turan, Starspor'dan Mevlüt Sağun ve Serdar Oral, Muğla Üniversitesispor'dan Murat Şimşek, Yağmur İzalasyon Akhanspor'dan Süleyman Kavuncu, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan Şerefettin Güzeler ile anlaştı.

KAPLAN HOCA DEVAM

Geçtiğimiz sezon takımın başına sonradan getirilen Teknik Direktör Hasan Kaplan ile yola devam kararı alan Ortakçıspor, takımı Kaplan'a emanet etti.

YENİTÜRK: EN İYİSİ OLACAĞIZ

Yeni bir yapılanmaya girdiklerini belirten Kulüp Başkanı Zeynel Yenitürk, "Biz en iyisi olmak için çalışıyoruz. Hasan Kaplan ile yolumuza devam ettik. Hedefimiz Amatör Süper Lig. Çok çalışıyoruz. Çalışmaya da devam ediyoruz. Ligi şampiyon olarak tamamlayıp hedefe ulaşmak istiyoruz. Ortakçıspor bunu hak ediyor. Emeklerimizin karşılığını sezon sonunda kupayla almaya talibiz" dedi. (ARİF YILMAZOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler