SON DAKİKA

Sultanlar yeşil sahalarda

29 Eylül 2018, Cumartesi 12:10

     


Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele edecek olan Aydın Büyükşehir Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı, futbol takımını ziyaret etti.

Aydın Futbol 1. Amatör Küme'de bu hafta ilk maçına çıkacak olan Aydın Büyükşehir Belediyespor'a, Bayanlar Voleybol Takımı'ndan ziyaret gerçekleştirildi. Futbol takımı, voleybol takımını çiçekle karşılarken, voleybol takımı da futbol takımına baklava dopingi yaptı. Her iki branşın sporcuları da birbirlerine başarılar diledi.

Voleybol takımı antrenörü Mustafa Umut Uysal ve futbol takımı antrenörü Mustafa Ünlü, bu sezon başarılı bir sezon geçireceklerini ve iki takımın birbirlerine tribünlerde destekte olacaklarını vurguladı. Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı Kaptanı İlyas Dursun ve Aydın Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Kaptanı Seda Arısoy, yönetime söz vererek her iki branşta başarı getireceklerini söyledi.

Kulüp Başkanı Polat Bora Mersin de iki takıma güvendiğini iki farklı branşta da başarılar yakalamak istediklerini belirtti. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler