Aydın’da motor almak hiç bu kadar kolay olmamıştı

1 Temmuz 2024, Pazartesi 22:38
Son güncelleme: 2 Temmuz 2024, Salı 00:03

     


Aydın'ın Efeler ilçesi Batı Gazi Bulvarı'nda hizmet veren Kale Motor ve Arora Fabrika Satış Mağazası, yaptığı kampanyalarla motor tutkunlarına büyük kolaylıklar sunuyor. İşletme sahibi ve Arora Fabrika Satış Mağazası'nın müdürü Cihan Kaya, motor alımını daha erişilebilir hale getirmek için çalıştıklarını belirtti. Kaya, nakit alımlarda %10 indirim ve kredi kartına vade farksız 9 taksit imkanı sunduklarını söyledi.

 

 

 

MOTOR TUTKUSU VE İŞLETMENİN BAŞLANGICI

Geçmiş dönemlerde motor ve bisiklet sporuyla ilgilendiğini belirten Cihan Kaya, "Ekim ayından beri bu işle ilgileniyorum. Geçmişte motor ve bisiklet sporlarıyla ilgilendim. Küçüklükten beri bu alana merakım var. Ekim ayında Adnan Menderes Bulvarı'nda ilk mağazamızı açtık. Daha sonra Batı Gazi Bulvarı'nda Arora satış mağazasını faaliyete geçirdik" dedi.

 

 

 

GENİŞ MODEL SEÇENEKLERİ

Herkese uygun çeşit çeşit modelleri bünyelerinde bulundurduklarını ifade eden Cihan Kaya, "Şu anda 50cc’den başlayıp 2500cc’ye kadar tüm modeller elimizde mevcut. Benzinli ve elektrikli seçeneklerle, iki tekerlekli ve üç tekerlekli modellerimiz bulunmakta. Yarış motorları, Stmax Scooter, normal şehir scooterları gibi tüm seçenekler şu an elimizde mevcut. Ayrıca Arora’nın fabrika satış mağazası olmamızın yanı sıra Nanok, Yuki, Jpn, Kral, Stmax ve Meka motorlarının da bayisiyiz" diye ekledi.

 

 

 

SATIŞ SONRASI DESTEK

Satış sonrası oluşabilecek motor arızalarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Kaya, "Müşteriyle ilk biz muhatap oluyoruz ve problemleri kendi bünyemizde hallediyoruz. Daha sonra servise yönlendiriyoruz. Olası sorunlarda gerektiği kadar kendi bünyemizden destek veriyoruz. Hiç kimseyi mağdur etmiyoruz" şeklinde konuştu.

MOTOR FİYATLARI VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Motor fiyatlarında ödeme kolaylığı sağladıklarını ifade eden Cihan Kaya, "Ortalama benzinli motorlar 45 bin liradan başlıyor ve 400 bin liraya kadar çıkıyor. Elektrikli motorlarda ise fiyatlar 25 bin liradan başlayıp 45 bin ve 70 bin lira bandında değişiyor. Nakit alımlarda %10 indirim kampanyamız var. Ayrıca kredi kartı ile yapılan satışlarda vade farksız 9 taksit imkanı sunuyoruz. Ege bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın satın aldıkları motorları kendimiz teslim ediyoruz. Türkiye’nin dört bir yanına ise gönderim sağlıyoruz" dedi.

 

 

 

MOTOR KULLANIM ORANLARI VE HEDEFLER

Aydın’da motor kullanımının oldukça az olduğunu söyleyen Cihan Kaya, "Şu anda Aydın’da motor kullanımı %3 civarında. En yakın şehrimiz Manisa’da kullanım oranı %20 civarında. Aydın’ın da Manisa seviyesinde motor kullanımını artıracağımızı öngörüyoruz. Bu sebeple bu işe başladık. Aydın ilinde ve Ege’de en iyi hizmeti verecek şekilde çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 

 

 

 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler