/>

SON DAKİKA

Savaş'tan müjdeler

3 Eylül 2019, Salı 14:37

     


Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Pınarbaşı mevkiinde bulunan ve kapalı olan olimpik yüzme havuzu ile Çeştepe Stadı'nda incelemelerde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Pınarbaşı mevkiinde uzun yıllardan beri kapalı olan yaklaşık 9 bin metrekare alana sahip olimpik yüzme havuzu ile ilgili açıklama yaptı. Savaş, Alanın tekrar açılarak gençlerimize ve hemşehrilerimizin hizmetine sunulması ve ilimizin nefes alacağı sosyal bir tesisin kazandırılması için Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Valiliğimizin desteğiyle, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz çalışmalara başlayacak. Tekrar kullanıma açılacak olan havuz sayesinde gençlerimize yönelik sosyal alan, rekreasyon ve spor alanları yapılarak değerli hemşehrilerimize kazandıracağız. Bu sayede gençlerimiz ve hemşehrilerimiz hem aktivite hem de sportif faaliyetlerini burada gerçekleştirebilecek. Aynı zamanda gençlere yönelik aktif sosyal alanların kazandırılması planlanmaktadır" dedi.

ÇEŞTEPE STADI FAALİYETE GEÇECEK

Havuz incelemelerinin ardından Efeler'e bağlı Çeştepe Mahallesi'nde bulunan atıl durumdaki Çeştepe Stadı'na geçen Savaş, bu statla ilgili de müjdeyi verdi. 2012 yılından beri kullanım dışı olan Çeştepe Stadı'nın yeniden faaliyete geçirilmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile çalışmalara başlanacağı belirtildi. Savaş, "Müdürlüğümüzce gerekli bakım, tadilat ve tamirat düzenlemeleriyle, sentetik zeminli futbol sahası yapılarak, amatör liglerde mücadele eden futbol kulüplerimizin hizmetine en kısa sürede sunulacaktır" dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler