“Turistler de artık Aydın’ı tanımalı”
4 Haziran 2024, Salı 12:48Tweet | ||
![]() |
Aydın’da üç faklı firma ile hizmet veren Fibar Hotel Zincirlihan işletme sahibi Fırat Barışık, “Fibar Tur ile Aydınlıları yıllarca farkı yerleri gezdirdik, turistler de artık Aydın’a gelmeli ve misafirperverliğimizi görmeli diyerek Fibar Hotel Zincirlihan’ı açtık” dedi.
"FİBAR TUR EGE BÖLGESİ’NDE İLK ÜÇ FİRMA ARASINDA"
Turizm İşletme mezunu olan Fırat Barışık, firmalarının hayata geçiş hikayelerini anlattı. Fibar Tur ile 2015 yılından bu yana Aydın’da hizmet verdiğini ifade eden Barışık, “2015’te Fibar Tur’u seyahat acentesi olarak Aydın’da açtık. Fibar Tur Ege Bölgesi’nde ilk üç firma arasında. 2015’te acenteyi açtıktan sonra 2017-2018 yıllarında taşıma organizasyonuna da girdik, kendi araçlarımızın kullanımına başladık.
Turizmin farklı bir kolu olan aynı zamanda otel sektörüne de adım attık 2022 yılında Fibar Hotel Zincirlihan markasıyla harika bir otel işletmesi yapıyoruz şu an. 320 yıllık eski bir kervansarayı işletiyoruz hem konaklama, hem restoran hizmeti veriyoruz. Bunun dışında da hizmet sektörünün farklı bir kolu olan kafe sektörüne de adım atarak, FBI Coffee olarak hizmet vermekteyiz" ifadelerini kullandı.
“MİSAFİR MEMNUNİYETİ ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”
Misafir memnuniyeti odaklı hizmet ile Aydın’daki rakiplerinden bir adım öne çıktıklarını belirten Barışık, “Biz misafir memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Müşterimiz memnun olmadıktan sonra bizim için paranın hiçbir önemi yok. Bu şekilde ilerlediğimiz için başarılı olduk. Biz de turdan sonra herkes aranır, memnuniyetle sorulur, aynı şekilde restoran ve otel konaklamasında da mutlaka memnuniyet odaklı çalışırız, memnun kalırsa insanlar dönüşler çok daha iyi oluyor. Biz de bu yüzden en iyi ve en kaliteli hizmeti veriyoruz, her zaman en iyi ürünleri kullanıyoruz.” dedi.
“TURİSTLERİ AYDIN MİSAFİRPERVERLİĞİ İLE BULUŞTURDUK”
İşletmelerinde verdiği hizmetleri aktaran Barışık, “Turlarımız yurt içi bölgede çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Karadeniz bölgesine rekor sayıda tur düzenledik, onun dışında Kapadokya, İstanbul, Gap Bölgesi, Antalya, Bursa, Türkiye’nin her yerine tur düzenliyoruz. Bu sene yurt dışı turlarında da çok yoğun şekilde talep var. Balkan turlarında çok yoğunuz, Avrupa Bölgesi, İtalya, Orta Avrupa, Fransa, İspanya turlarımız da devam ediyor.
Fibar Hotel Zincirlihan‘da da konaklama hizmetimiz yoğun bir şekilde sürüyor. Burada aynı zamanda Aydınımıza turist de getirmeye başladık. İtalyan, Tayvanlı, Çinli farklı farklı bölgelerden turistler gelmeye başladı. Hem yemek yemeye hem de konaklama hizmeti için turizmci olmanın avantajlarını kullandık. Bu noktada Aydın’da turistlerimizi en iyi şekilde ağırlayıp Aydın misafirperverliğini gösterdik.
Restoranımız çok yoğun bir şekilde hizmet veriyor, burada organizasyonlar yapıyoruz, kadınlar matinesi, 80’ler 90’lar, gecesi yapıyoruz. Restoranımızda hem tarihi hem yöresel yemeklerimiz mevcut. Sabah kahvaltısı ile başlayıp öğle yemeği ve akşam yemeğine kadar hizmet veren ailenizle rahatlıkla gelebileceğiniz bir restoran haline geldi. Toplantı organizasyonları, butik bir şekilde nişan düğün organizasyonları da gerçekleştiriyoruz. FBI Coffee de kaliteli ve düzgün hizmetli yeni nesil cafe tarzında hizmet veriyoruz. Kafemizde de en iyi ürünlerle güzel hizmet vermeye başladık. Çok yoğun bir şekilde franchise teklifleri geliyor, ilerleyen zamanlarda ulusal olma yolunda gidiyor FBI Coffee’de” ifadelerini kullandı.
“HAYALLERİNDEN ASLA VAZGEÇMESİNLER”
Genç girişimcilere de tavsiyelerde bulunana Barışık, “Hayallerinden vazgeçmesinler. çok çalışsınlar ve hedef koysunlar. Hedef koymadan hiçbir şey olmuyor, hep ileri bir şekilde hedefleri olsun. O zaman bir şekilde hedeflerine ulaşıyorlar, çok çalışmaktan da vazgeçsinler. Asla pes etmesinler, mutlaka zorluklar çıkacak, yorucu olaylar olacak ama kişiler hedeflerinden vazgeçmedikçe Allah bir şekilde yolu ilerletiyor, çok çalışsınlar ve hayallerini gerçekleştirsinler” diyerek sözlerini sonlandırdı.
HABER VİDEOLARI

Gazeteci Emin Aydın'ın sunduğu tvDEN ekranlarındaki Baş Başa programının konuğu

Türkiye’de iklim değişikliğine uyum kapasitesini artırmak amacıyla Avrupa

Gazeteci Emin Aydın’ın sunduğu Baş Başa programına konuk olan Adnan Menderes

Profesyonel Koç ve Mentör Mehtap Şamat, tvDEN ekranlarında Gazeteci Emin

Konya’nın obruklarıyla ün salan Karapınar ilçesi, yeni bir obruk

Altının gramı güne yükselişle başlamasının ardından 3 bin 183 liradan işlem

23. Piyade Tümen Komutanlığında gerçekleştirilen törende, Şehit İs.

Gelişimini pek çok faktör tetikliyor Ailede varis hastalığı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde sevgi evinde kalan 14 yaşındaki kız

Silahla yağma suçundan 24 yıl 9 ay 15 gün hapis cezası ile Afyon Açık

Türkiye ile AB tarafından ortaklaşa finanse edilen “Eğitimli Çocuk

AFAD, Kandilli son deprem bilgileri araştırılıyor. Sarsıntı hisseden yurttaşlar arama

Güncel akaryakıt fiyatları vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor. Yüzde

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere

TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Bolu Kartalkaya'da

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Yukarı Kayacık Mahallesi'nde 2013 yılında

Son yıllarda hızla yaygınlaşan e-ticaret, Aydınlı esnafın işlerini derinden etkiledi.

Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk hava etkisini gösterirken,

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Ilıcabaşı Mahallesi’nde yaşayan

Yüksek Mimar Cemre Şahin Kazıcı’nın ardından bir açıklama da TMMOB

Yüksek Mimar Cemre Şahin Kazıcı, Aydın Adnan Menderes Bulvarı'ndaki eski

Aydın'da 10 yaşından beri ayakkabıcılık yapan ve çırak olarak başladığı

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde sabah zeytine giden bir kadın, akşam

Sivas’ta 3 aracın hurdaya döndüğü kazada yaralanan olmadı. Edinilen

Aydın’ın Koçarlı, Kuşadası ve Söke ilçelerinde jandarma ekiplerinin

Aydın ve ilçelerinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından gerçekleştirilen

tvDEN ekranlarında Gazeteci Emin Aydın’ın sunduğu Baş Başa programının konuğu,

1960 yılından bu yana Aydın’da kahvaltılık ürünler denince akla ilk

Aydın'ın Efeler ilçesinde kum yüklü traktörün virajı

İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda

tvDEN ekranlarında yayınlanan Baş Başa programında, gazeteci Emin Aydın’ın konuğu

Aydın’da intihar ederek yaşamına son veren kadının cep telefonu mesajları, ölüm

Aydın'ın İncirliova ilçesi Erbeyli Mahallesi'nde hizmet veren Kocabahçe,

Aydın’da hasadı başlayan beyaz altın pamukta, üreticiler fiyat ve verimden

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, düzenlediği basın toplantısında son günlerde

Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmete başlayan, Murat Doğan ve Kamil Koç’un

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği