Aydın’da eğitimci, eğitimciye saldırdı

6 Eylül 2024, Cuma 19:16

     


Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yaşanan olayda, sürücü kursu eğitmeni ve aynı zamanda sürücü kursu işletme sahibi O.E., iki öğretmen tarafından saldırıya uğradı. Olay, Çakırbeyli yolundan Koçarlı’ya giden O.E.’nin Ragıp As Parkı’nda sola dönerken, bir aracın ani fren yapmasıyla başladı. İddiaya göre, otomobil sürücüsü O.E.’yi takibe alarak, sürücü kursu önünde aracının önünü kesti ve tartışmaya başladı. O.E., tartışmadan kaçmaya çalışırken saldırganlar otomobille önünü tekrar kesti.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Olay yerinde bulunan görgü tanıklarının ifadesine göre ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, araçtan inen iki kişi, sürücü kursu eğitmeni O.E.’ye fiziksel saldırıda bulundu. Arabasından inmeyen O.E., çevredeki esnaf ve vatandaşların müdahalesiyle kurtarıldı. Yüzünde morluklar oluşan ve sol gözünde bir süre görme kaybı yaşayan O.E.’ darp raporu alarak yasal yollara başvurdu.

Olayı gerçekleştirenlerin Yeniköy Ortaokulu'nda öğretmen olduklarını ifade eden O.E’nin kızı F.Ç., “Saldırganların öğretmen olduklarını öğrendiğimizde çok şaşırdık ve üzüldük. Bir öğretmen şiddete meyilli ise eğitim verdikleri çocuklar adına çok üzgün ve endişeliyim. Her ne olursa olsun her iki tarafta eğitimci, bu şekilde bir olay yaşanması bizi derinden sarstı. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Biz yüzlerce öğrenciye trafik dersi veriyoruz. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz bu şekilde davranmamalı. Olayın takipçisi olacağız adalet yerini bulmalı” diye konuştu. 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler