SON DAKİKA

Çine'de Halk Eğitim Sergisi yoğun ilgi gördü

10 Haziran 2021, Perşembe 14:43

     


Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan 'Hayat Boyu Öğrenme' kurslarına katılan kursiyerler, sezon boyunca yaptıkları ürünleri sergiledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Hükümet Konağı Meydanı'nda düzenlenen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü sergi törenine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt ile İYİ Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı ve kurs eğitmenleri, diğer okul müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

"62 AYRI KURS DÜZENLEDİK"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende konuşan Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı, "Hayat Boyu Öğrenme Kursları kapsamında 2'si İŞKUR destekli olmak üzere toplam 62 ayrı kurs düzenledik. Eylül ayından buyana devam eden kurslara Çineli bin 918 kursiyerimiz katıldı. İlçe halkımızı daha faydalı olabilmek adına kurslarımız devam edecek ve tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz" diye konuştu.

Yapılan açılış konuşmasının ardından halk oyunları ve keman dinletisinin ardından kurdela kesimi gerçekleştirildi. Serginin açılış kurdelasını kesen ilçe protokolü daha sonra kursiyerlerin yaptığı ürünleri inceledi. İkramların ardından tören sona erdi. Serginin gün boyu açık olacağı ifade edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler