GOP Kuruyemiş, Aydın'da görkemli törenle hizmete açıldı
27 Mayıs 2026, Çarşamba 12:51| Tweet | ||
|
||
Aydın’ın Germencik ilçesinde “Germencik Organik Pazarı” markasıyla tanınan GOP Kuruyemiş, Aydın merkezdeki ilk şubesini törenle hizmete açtı. Germencik’te temelleri atılan ve yöresel lezzetleriyle tanınan işletmenin Mimar Sinan Mahallesi’ndeki yeni adresi, yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış programıyla Aydınlılarla buluştu.
Açılışa; Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, MHP Aydın İl Başkanı Osmangazi Cihangiroğlu, Germencik Kaymakamı Sultan Doğru, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışta, GOP Kuruyemiş’in Aydın merkezdeki yeni şubesinin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
“İLKEMİZ İNANIRLIK, DÜRÜSTLÜK VE GÜVENİRLİK”
Açılışta konuşan eski Germencik Belediye Başkanı ve GOP Kuruyemiş işletme sahibi Ümmet Akın, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yeni şubenin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Akın, işletmenin temel anlayışını “inanırlık, dürüstlük ve güvenirlik” olarak ifade etti.
Ürün kalitesi, hijyen ve güven konularına büyük önem verdiklerini vurgulayan Akın, GOP Kuruyemiş’te yer alan birçok ürünün kendine özgü hikâyesi ve lezzeti olduğunu söyledi. Özellikle üreticilerden temin ettikleri ürünlere dikkat çeken Akın, Nevşehir bölgesinden getirilen kabak çekirdeğinin lezzetine vurgu yaptı.
Akın, “Buradaki ilkemiz inanırlık, dürüstlük ve güvenirlik. Vatandaşlarımızın sağlığına, hijyenine ve güvenine çok önem verdik. Bu dükkân bizim değil, kıymetli Aydınlılarımızın, hepinizin. İnşallah Aydın’ımıza hayırlı uğurlu olur” dedi.
EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜRÜNLERİ ANLATTI
GOP Kuruyemiş’in ürün çeşitliliğine de değinen Akın, badem, kabak çekirdeği ve çikolatalı figolata gibi ürünlerin en çok ilgi gören lezzetler arasında yer aldığını belirtti. Akın, ürünlerin yalnızca satış amacıyla değil, güvenilir ve kaliteli bir damak deneyimi sunma anlayışıyla hazırlandığını ifade etti.
Aydınlıların sağlıklı, hijyenik ve güvenilir ürünlere ulaşması için titiz bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Akın, yeni şubenin Aydın merkezde hizmet verecek olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
HAKAN ÜLKEN: “AYDINLILARI BURAYA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM”
Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken de açılışta yaptığı konuşmada, Ümmet Akın ile uzun yıllara dayanan dostluklarına dikkat çekti. Akın’ın geçmişten bugüne yaptığı işlerde kaliteyi önceleyen bir anlayışla hareket ettiğini belirten Ülken, yeni işletmenin de bu anlayışın bir yansıması olduğunu söyledi.
Ülken, açılışların insanların bir araya gelmesi açısından önemli olduğunu ifade ederek, “Bugün burada aile içi bir ortam gibiyiz. Siyasette görevler, koltuklar gelip geçicidir. Önemli olan hayatın içinde yaptığınız işi kaliteli yapabilmek ve insanların gönlünde yer edinebilmektir” dedi.
GOP Kuruyemiş’teki ürünleri denediğini ve lezzetlerini beğendiğini dile getiren Ülken, Aydınlılara işletmeye sahip çıkma çağrısında bulundu. Aydın inciri başta olmak üzere yöresel ürünlerin kaliteli şekilde sunulmasının önemine dikkat çeken Ülken, “Ben bütün Aydınlıları buraya sahip çıkmaya davet ediyorum. Aydın’ın ürünlerini hem evinizde hem misafirlerinize hem de şehir dışına giderken gönül rahatlığıyla götürmenizi tavsiye ediyorum. Bereketli olsun, hayırlı uğurlu olsun. Allah nicelerini, şubelerini açmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.
KAYMAKAM DOĞRU: “GERMENCİK’TE TEMELLERİ ATILDI, AYDIN’DA ŞUBESİ AÇILDI”
Germencik Kaymakamı Sultan Doğru ise konuşmasında, Germencik ismini taşıyan bir markanın Aydın merkezde şube açmasının kendileri için ayrıca anlamlı olduğunu söyledi.
Açılışta Germenciklileri ve Aydınlıları bir arada görmekten mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Doğru, “Germencik Organik Pazarı’nın açılışı için burada toplanmış bulunuyoruz. İsmi Germencik olduğu için bizim için çok daha anlamlı. İnşallah Germencik’te temelleri atıldı, Aydın’da şubesi açıldı. İleride Aydın’da ve başka şehirlerde de şubelerini görürüz. Kendisine hayırlı, bol kazançlar diliyorum” dedi.
GOP KURUYEMİŞ’E YOĞUN İLGİ
Konuşmaların ardından GOP Kuruyemiş’in ilk şubesi dualarla açıldı. Açılışa katılan davetliler işletmeyi gezerek ürünler hakkında bilgi aldı. Kuruyemişten yöresel ürünlere, özel lezzetlerden hediyelik seçeneklere kadar birçok ürünün yer aldığı şube, ilk günden yoğun ilgi gördü
HABER VİDEOLARI

Aydın Kent Meydanı’nda vatandaşlara mikrofon uzatıldı, Aydınlıların konuşma

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kadın, boşanma aşamasındaki eşinin saldırısına

Aydın İncirliova ve Efeler ilçelerinde peş peşe yaşanan iki kadın cinayeti

Aydın’ın Nazilli ilçesinde akrabalar arasında çıkan tartışma kanlı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de Aydın’ın coğrafi

Aydın Çıldır Havalimanı Geliştirme Projesi kapsamında belirlenen taşınmazlar

Aydın’da Medinova Hastanesi’nde kalbin kulakçıkları arasında doğuştan

Aydın’ın Köşk ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi

Aydın’da yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin

Aydın’da borsa, banka ve fon ifadeleri kullanılarak gerçekleştirilen

Aydın Sanayi Odası’nda (AYSO) seçim heyecanı yarın kurulacak sandıklarla

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde (ADÜ) 2026-2027 Akademik Yılı’nın

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, oda seçimleri sırasında

Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Alaattin Durmaz, Aydın’da

Aydın’da kültür, sanat ve sporu tek çatı altında buluşturmayı

Aydın’ın Germencik ilçesinde 22. Germencik İncir Festivali kapsamında

Aydın’da LGS’ye hazırlanan Final Kurs öğrencileri, akademik çalışmaların

Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Alaattin Durmaz, Aydın’daki

Oyunculuğun yalnızca kamera karşısına geçmekten ibaret olmadığını belirten

Aydın’ın Efeler ilçesinde vatandaşlara bu kez yaşadıkları kenti sorduk.

Aydın’da ulaşım ücretlerinde yeni fiyat tarifesi uygulanmaya başladı. Aydın

Aydın’ın Efeler ilçesinde vatandaşlara bu kez kentin zengin mutfak kültürünü

Aydın’ın Efeler ilçesinde vatandaşlara bu kez nüfus cüzdanlarındaki

Aydın’da çevre, israf ve kaynak yönetimine yönelik sorunların

Aydın’da vatandaşlara “Sevdiğiniz bir işte çalışıp az para kazanmak

Aydın’ın Efeler ilçesi 7 Eylül Mahallesi’nde kar helvası yapan

Aydın’da eylül ayının sonuna yaklaşılmasına rağmen etkisini sürdüren

Aydın’da vatandaşlara “En son ne zaman kendiniz için bir şey yaptınız?”

Aydın’ın Efeler ilçesindeki 1. Sanayi Sitesi’nde mikrofon uzattığımız

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan Perşembe Pazarı’nda hareketlilik

Aydın’da ilin Ahisi seçilen Karacasulu pide ustası Halil İbrahim Köse,

Aydın Sanayi Odası (AYSO) seçimleri öncesi ilin otomotiv sektöründe

Aydın’da pazar tezgahlarında satışa sunulan deniz börülcesi, son yıllarda

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan Salı Pazarı’nda vatandaşın gündeminde

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir Belediyesi

Aydın’ın Efeler ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında ortalık

Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 84 yaşındaki

Aydın’da doğal ürünler hazırlayan üretici, kozalak macunundan

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan Fatih Kapalı Pazar Yeri’nde tezgahlar

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan Cuma Pazarı’nda balık tezgahları

Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin Efeler ilçesi Zeybek Mahallesi’nde




