SON DAKİKA

Yaşar usta hayratının gölgesinden uğurlandı

11 Mayıs 2021, Salı 09:35

     


Covid 19’a yenik düşen, Aydın Sanayisinin sevilen siması, otomobil tamircisi Yaşar Güvenir, kendi hayratı çatının altında kılınan cenaze namazıyla ebediyete uğurlandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yaşar Güvenir, dün, tedavi gördüğü Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi. Cenazesi akşamüzeri Karpuzlu’nun Ömerler Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Güvenir’in, doğup büyüdüğü köyünün ihtiyaçlarını karşıladığını söyleyen köylüleri, “Mezarlığımızın önündeki musalla taşının üstüne çatı yaptırmıştı. ‘yaşta, yağmurda, sıcakta insanlar cenaze namazı kılarken rahat etsinler’ diye düşünmüştü. Musalla taşının yanındaki çeşmeyi de o yaptırmıştı. Köyümüzün, camimizin ihtiyacı olduğunda koşa koşa gelirdi. Yardımını esirgemezdi. Bizler ondan razıydık, Allah da ondan razı olsun. Mekanı cennet olsun” dedi.

Kardeşleri İbrahim ve Abdullah Güvenir ile birlikte Aydın Fiyat Bayi Poyraz Otomotiv’in servis bölümünü işleten Yaşar Güvenir evli, biri kız iki çocuk babasıydı.

Covid 19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen cenazeye Eski Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Ömerler Mahalle Muhtarı Gürkan Yıldırım, Poyraz Otomotiv’in sahibi Selami Poyraz’ın yanı sıra akraba ve sevenleri katıldı.

Cenaze sonrası kızı Hatice Koçarlı ve oğlu Serdar Güvenir ile kardeşleri mezarlık çıkışında taziyeleri kabul etti. (HAZEL BAYIK) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler