Elitium Thermal Otel’de Festival şenliği

19 Mayıs 2024, Pazar 00:37

     


Aydın’ın Germencik İlçesi’nde hizmet veren Elitium Thermal Otel’de 3 gün boyunca sürecek olan festival etkinlikleri devam ediyor.

Germencik Bozköy Mahallesi’nde bulunan Elitium Thermal Otel Tesisleri’nde 17-18-19 Mayıs tarihleri için Yöresel Lezzetler ve Hediyelik Eşya Festivali, Atlas Ritim Gösterisi, sürpriz etkinlikler ve Necati ve Saykolar konseri Elitium Thermal otelde başladı.

Etkinlikler hakkında bilgi veren işletme sahibi Ali İhsan Durmaz şunları söyledi;

“Bu festival otelimizde ilk düzenlenen etkinlik. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençlerimize yönelik festivalimiz bu akşamki konserimizle beraber devam ediyor. Dün başlayan, bugün yine yoğun katılım ile devam eden yöresel lezzetlerle beraber otelimizde birçok misafirimizi ağırlıyoruz. Bugünkü festivalimiz için İstanbul'dan birçok konuğumuz otelimize davet edildi ve kendilerini ağırlıyoruz. Çevre il ve ilçelerden de yoğun bir talep ve katılım var. Festivalinize bine yakın bir katılım sağladık. Bu akşamki konserimizde yoğun bir ilgi görecek. Amacımız, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle böylesi özel bir gün de gençlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. Konserimize herkes katılabiliyor, halka açık bir konser ücret mukabilinde. Birçok misafirimizde otelde konaklama yapmadan da ağırlayabiliyoruz. Bu etkinliğimizde çocuk boyama ve çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz var, yöresel lezzetler var, bölgemizin Ortaklar çöp şişi, ekşili tavuk sunumları, el işi ve birçok ev hanımının kendi yaptığı özel ürün ve tablolar, dantel ve oyalar misafirlerimiz için sunumunu yapıyoruz. Bu akşam Kuşadası'ndan güzel bir grubumuz ve ritim gösterilerimiz olacak. Dediğim gibi güzel ve bol eğlenceli bir gün geçireceğiz. Bu akşam saat 20.00'den itibaren ritim gösterilerimiz ile başlayacak olan konserimiz daha sonra Necati ve Saykolar sahnesiyle devam edecek.” 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler