Aile sıcaklığında hizmetin adresi: Yemen Coffee Shop
20 Mayıs 2024, Pazartesi 00:39Son güncelleme: 21 Mayıs 2024, Salı 20:39
| Tweet | ||
|
||
Aydın’da yeni nesil kafe denince akla ilk gelen Yemen Coffe Shop, sahibi Şerife Aksoy aile sıcaklığındaki işletmesinde hizmetlerini sürdürüyor.

Yemen Coffee Shop işletme sahibi Şerife Aksoy yıllarca farklı sektörlerde hizmet verdikten sonra insanlarla daha sık iletişim halinde olmaktan keyif aldığı için bu işer girdiğini belirtti. Aksoy, “Sekiz yıl kafe restoran işletmeciliği yapılıyorum daha öncesinde başka işletmelerde bulundum. Bu işe giriş hikayenin tamamen içimdeki insan sevgisiyle başladı. Çok sosyal ve aktif biriyim normal hayatta bir çok işletmecilik yaptıktan sonra daha çok insanlarla iç içe olabileceğim iletişim halinde olacağım bir sektör olduğunu düşünerek bu işe başladım. İletişimi seviyorum insanlarla diyalogda olmayı çok seviyorum o yüzden bu sektörü seçtim” dedi.

"YEME İÇME SEKTÖRÜ HİÇ BİTMEZ"
Sektörün avantajlarından bahseden Aksoy, “Ticari açıdan baktığımızda yeme içme sektörünün hiçbir zaman önü kapanmıyor. Pandemi de bunu gördük ve ömür boyu insan var olduğu sürece devam edecek bir sektör. İnsanların da birbiriyle kaynaşıp sosyalleşeceği bir sektör olduğu için her zaman var olacak bir sektör” ifadelerini kullandı.

İşletmesinde verdiği hizmetler de değinen Aksoy, “ Kafemde Dünya kahveleri, Türk kahvesi, soft içecekler, ıce içecekler, kışın sıcak olarak salep, bitki çayları, sıcak çikolatalar mevcut. En çok tercih edilen içecekler dönemsel olarak değişiyor, yazın daha çok ıce grubu tüketiliyor ama Türk milleti olarak kahveye düşkünümüz çok fazla, Türk kahvesi yaz kış hiç fark etmeksizin sürekli tüketimde olan bir ürün” şeklinde konuştu.

"HAYAL ETMEK BAŞARMANIN YÜZDE 50'Sİ"
Genç girişimci ve kadınlara tavsiyelerde bulunan Aksoy,” Hayallerinin peşinden koşsunlar. Hiçbir zaman olmayacak gözüyle bakmasınlar, hayal etmek başarmanın yüzde 50’si bence, yeter ki hayal kursunlar. Bunun için tabii ki mücadelede gerekiyor vazgeçmesinler ve pes etmesinler” dedi.

AİLE SICAKLIĞINDA HİZMET İMKANI
Aksoy, ‘İnsanlar neden Yemen Coffee Shop’u tercih edilmeli?’ sorusuna ise: “bu sektör son dönemlerde trend bir sektör haline geldi. Özellikle son 8-10 yıldır kafe sektörü insanların sosyalleşmesini sağlayan bir kurum gibi aslında. Bununla birlikte de yıllar geçtikçe günden güne güncel haliyle Yemen Coffee Shop ortaya çıktı. Burası insanların daha samimi, daha sıcak, kendilerini evlerinde gibi hissettikleri bir yer haline dönüştü. Çalışanlar ve müşteriler arasındaki iletişim daha sıcak bir hale büründü, o yüzden burayı daha çok çok tercih ediyorlar samimi ortamından dolayı” şeklinde cevapladı.

HABER VİDEOLARI

Aydın’da uzun yıllardır baklava ve tatlı sektöründe faaliyet gösteren

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül,

AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Efeler’de Cumartesi Pazarı’nı

Aydın’da ticari araçlar otomobile dönüşüyor: Mazaka Otomobil

Yaklaşık 2 yıl önce yürürlüğe giren Katliam Yasası’nın ardından

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan cuma pazarında vatandaşlara Ramazan

Türkiye’de ara tatillerin kaldırılıp kaldırılmaması konusu yeniden gündeme

Aydın’ın Efeler ilçesinde berberlik yapan Nazmi Aksoy, çocuk yaşta

Aydın’da Yeni Dörtyol projesi kapsamında başlatılan yol yapım çalışmaları,

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan Ömer İşgüzar, hem kendi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun,

Trafikte sahte plaka kullanımı, vatandaşları hem maddi hem hukuki olarak tehdit ediyor.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde vatandaşlara “Nazilli’nin en büyük

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde vatandaşlar, kadınların

Son yıllarda doğal ürünlere olan ilgi artarken, halk arasında harnup olarak

Aydın’ın Efeler ilçesinde artan araç sayısı ve şehir merkezindeki

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in “Emekli ikramiyesi teklifimizde

Dünya, ABD ve İsrail ile İran arasındaki çatışmalarla sarsılıyor. Karşılıklı

Türkiye’de emeklilerin ekonomik koşulları giderek zorlaşırken, Aydın’da

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Silivri Cezaevi’nde bulunan İstanbul

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi

tvDEN ekranlarında yayınlanan ve Hazal Bayık’ın sunduğu Sağlık Vakti programında

Aydın’ın Efeler ilçesinde mikrofon uzattığımız vatandaşlar, sosyal medyanın

Küresel jeopolitik gerilim ve dövizdeki baskı, Türkiye’de akaryakıt

Ege Bölgesi’nin sesi, Aydın’ın kalbi tvDEN ekranlarında yayın hayatına

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir lisede yaşanan kavga okulda gerginliğe

fiyatlar ve düşen alım gücü oldu. Tezgâhlarda sebze ve meyve

Altın fiyatları, küresel gerilimlerin artmasıyla birlikte yeniden yükseliş

Türkiye genelinde bazı belediyelerin 65 yaş üstü vatandaşlara tanınan

1–7 Mart Muhasebe Haftası dolayısıyla Aydın Valiliği önünde düzenlenen

Aydın’ın Efeler ilçesinin en kalabalık mahallelerinden Adnan Menderes

Koçarlı Belediye Meclisi’nin Mart ayı oturumu sert tartışmalara sahne

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Kemer Mahallesi’nde yalnız yaşayan

Aydın’ın Efeler ilçesinde görev yapan aile hekimi uzmanı Dr. Süleyman

Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın’a kazandırılan 15’i yeni, 1’i

Aydın’da 30 yıla yaklaşan esnaflık deneyimine sahip manav Turhan Vedat Terim,

Uluslararası çalışmalar, 2050 yılına kadar dünya nüfusunun yaklaşık

Ramazan ayının vazgeçilmez geleneklerinden biri olan davul geleneği, Aydın’ın







