Aile sıcaklığında hizmetin adresi: Yemen Coffee Shop

20 Mayıs 2024, Pazartesi 00:39
Son güncelleme: 21 Mayıs 2024, Salı 20:39

     


Aydın’da yeni nesil kafe denince akla ilk gelen Yemen Coffe Shop, sahibi Şerife Aksoy aile sıcaklığındaki işletmesinde hizmetlerini sürdürüyor.

 

Yemen Coffee Shop işletme sahibi Şerife Aksoy yıllarca farklı sektörlerde hizmet verdikten sonra insanlarla daha sık iletişim halinde olmaktan keyif aldığı için bu işer girdiğini belirtti. Aksoy, “Sekiz yıl kafe restoran işletmeciliği yapılıyorum daha öncesinde başka işletmelerde bulundum. Bu işe giriş hikayenin tamamen içimdeki insan sevgisiyle başladı. Çok sosyal ve aktif biriyim normal hayatta bir çok işletmecilik yaptıktan sonra daha çok insanlarla iç içe olabileceğim iletişim halinde olacağım bir sektör olduğunu düşünerek bu işe başladım. İletişimi seviyorum insanlarla diyalogda olmayı çok seviyorum o yüzden bu sektörü seçtim” dedi.

 

"YEME İÇME SEKTÖRÜ HİÇ BİTMEZ"

Sektörün avantajlarından bahseden Aksoy, “Ticari açıdan baktığımızda yeme içme sektörünün hiçbir zaman önü kapanmıyor. Pandemi de bunu gördük ve ömür boyu insan var olduğu sürece devam edecek bir sektör. İnsanların da birbiriyle kaynaşıp sosyalleşeceği bir sektör olduğu için her zaman var olacak bir sektör” ifadelerini kullandı.

İşletmesinde verdiği hizmetler de değinen Aksoy, “ Kafemde Dünya kahveleri, Türk kahvesi, soft içecekler, ıce içecekler, kışın sıcak olarak salep, bitki çayları, sıcak çikolatalar mevcut. En çok tercih edilen içecekler dönemsel olarak değişiyor, yazın daha çok ıce grubu tüketiliyor ama Türk milleti olarak kahveye düşkünümüz çok fazla, Türk kahvesi yaz kış hiç fark etmeksizin sürekli tüketimde olan bir ürün” şeklinde konuştu.

 

"HAYAL ETMEK BAŞARMANIN YÜZDE 50'Sİ"

Genç girişimci ve kadınlara tavsiyelerde bulunan Aksoy,” Hayallerinin peşinden koşsunlar. Hiçbir zaman olmayacak gözüyle bakmasınlar, hayal etmek başarmanın yüzde 50’si bence, yeter ki hayal kursunlar. Bunun için tabii ki mücadelede gerekiyor vazgeçmesinler ve pes etmesinler” dedi.

 

AİLE SICAKLIĞINDA HİZMET İMKANI

Aksoy, ‘İnsanlar neden Yemen Coffee Shop’u tercih edilmeli?’ sorusuna ise: “bu sektör son dönemlerde trend bir sektör haline geldi. Özellikle son 8-10 yıldır kafe sektörü insanların sosyalleşmesini sağlayan bir kurum gibi aslında. Bununla birlikte de yıllar geçtikçe günden güne güncel haliyle Yemen Coffee Shop ortaya çıktı. Burası insanların daha samimi, daha sıcak, kendilerini evlerinde gibi hissettikleri bir yer haline dönüştü. Çalışanlar ve müşteriler arasındaki iletişim daha sıcak bir hale büründü, o yüzden burayı daha çok çok tercih ediyorlar samimi ortamından dolayı” şeklinde cevapladı. 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler