Savaş: Günde bin 200 hastamız tedavi görebilecek

29 Ekim 2019, Salı 14:07

     


AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, yeni binasında hizmet vermeye başlayan Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde günlük bin 200 hastanın tedavi edilebileceğini söyledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Aydın Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyon Üyesi Mustafa Savaş, yeni hizmet binasına taşınan Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin daha konforlu bir ortamda hizmet vereceğini belirtti.

“BİN 500 HASTAMIZA HİZMET VERMESİ ÖNGÖRÜLMEKTE”

Aynı alanda Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ile müdürlüğe bağlı birimlerin hizmet vereceğini söyleyen Savaş,“İlave 13 üniteyle birlikte toplamda 57 diş tedavi ünitesi ve 43 diş hekimiyle hizmet veren hastanemizde, yenilenen tıbbi araç ve ekipmanlarla günde ortalama bin 200 hasta, daha konforlu tedavi hizmeti alacak. Ocak ayı itibariyle de bin 500 hastamıza hizmet vermesi öngörülmekte. Daha ulaşılabilir merkezi bir konumda olan, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de içinde bulunduğu Sağlık Kompleksi’nde, İl Sağlık Müdürlüğümüz ve müdürlüğümüze bağlı hizmet birimlerinde toplam 32 bin metrekarelik alanda 500 çalışan hizmet verecek. İlimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler