SON DAKİKA

Aydın İl Kültür Müdürlüğü'nden eğitime destek

13 Ekim 2020, Salı 15:02

     


Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne bağlı 19 kütüphanenin kapıları, bilgisayar ve internet bağlantısı olmayan öğrenciler için açıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Milli Eğitim Bakanlığı’nın pandemi nedeniyle uyguladığı uzaktan eğitimden Aydınlı öğrencilerin uzak kalmaması için, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 19 ayrı noktada ve 85 bilgisayarı öğrencilerin hizmetine sundu.

Bu imkanlardan sadece uzaktan eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin yanı sıra, her türlü internet ve bilgisayar ihtiyacı olan öğrencilerin de yararlanabileceğini belirten Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer, “İnternet erişimi olmayan öğrencilerimize EBA'ya erişimleri için destek veriyoruz. Bu imkanları sağlarken aynı zamanda en önemli husus, hijyen. Bunun için de bilgisayarlar ve kulaklıklar sürekli dezenfekte ediliyor. Evinde bilgisayar ve internet olmayan öğrencilerimizi, müdürlüğümüze bağlı kütüphanelere davet ediyoruz. Kütüphanelerde aşırı yoğunluk oluşmaması için, öğrencilerimizden bir gün öncesi kayıt yaptırmalarını talep ediyoruz.

Konuyla ilgili Müdürlüğümüzün internet adresi http://aydinkulturturizm.gov.tr sitesinden bilgilere öğrencilerimiz ve veliler ulaşabilir” ifadelerini kullandı. (SEDA ALKAN)







 
Son Eklenen Haberler