Efeler’den servis araçlarına dezenfeksiyon

14 Eylül 2021, Salı 16:45

     


Efeler Belediyesi koronavirüs salgınına karşı kentte üst seviyede önlemler almaya devam ediyor. Koronavirüsün ülkede görüldüğü günden itibaren tedbiri elden bırakmayan Efeler Belediyesi, vatandaşların araçları için de ücretsiz dezenfeksiyon hizmeti vermeye devam ediyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Belediyesi’ne 444 8009 numaralı telefondan ulaşarak veya belediye hizmet binasına bizzat gelerek Efe Halk Masa birimine talepte bulunan vatandaşların araçları, Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ücretsiz dezenfekte ediliyor.

Beyaz tulumlarını giyen Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları bu kapsamda büyük bir titizlikle ilçedeki servis araçlarını da dezenfekte etti. Efeler Belediyesi’nin sağladığı bu hizmetten yararlanmak isteyen servis aracı şoförleri, araçlarını Eski Otogar Alanı Zabıta Çıkış noktasına getirerek, ücretsiz dezenfeksiyon işleminden faydalandı.

“BAŞKAN ATAY’IN DESTEĞİNİ YANIMIZDA HİSSEDİYORUZ”

Koronavirüse karşı çalışmalarını sürdüren Efeler Belediyesi’nin salgınla mücadele mesaisi, ilçe halkının takdirini toplamaya devam ediyor. Son olarak servis araçlarına da dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiren ekipler vatandaşların yoğun ilgisi ve memnuniyetiyle karşılaştı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a böylesine önemli bir hizmet sağladığı için teşekkür eden servis aracı şoförleri, “Belediye ekipleri virüs bulaşma riskine karşı tüm önlemleri alarak araçlarımızı dezenfekte ediyor. İçinde bulunduğumuz bu zor pandemi koşullarında desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay’a çok teşekkür ederiz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler