SON DAKİKA

Belediye Başkanı’nı ofsayta düşürdüler

15 Eylül 2021, Çarşamba 15:01

     


İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, sosyal medya hesabından İncirliova Belediyespor Kız Basketbol Takımı’nın Yaz Ligi’nde 2 ayrı kategoride şampiyon olduğunu duyurdu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ise ligde herhangi bir sıralama yapılmadığını ve hiçbir takıma ödül verilmediğini açıkladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Bir başarıda Kız Basketbol Takımımızdan” başlığı ile sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “İncirliova Belediyespor Kız Basketbol Takımımız, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Yaz Ligi'nde U-14 ve U-16 kategorilerinde şampiyon oldu. Başarıları ile bizleri gururlandıran sporcularımızı kutluyor, Antrenörümüz Hamza Özdemir başta olmak üzere kulüp yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Kaya, basketbolcu kızların aldıkları kupayı kendisine verirken çekilmiş fotoğraf da paylaştı.

“SIRALAMA YAPILMADI, ÖDÜL VERİLMEDİ”

Bunun üzerine Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden konuya ilişkin paylaşılan bilgi notunda, “Basketbol Federasyonu Başkanlığınca ‘Basketbol Yaz Ligi’ adı altında illere gönderilen talimat doğrultusunda il faaliyet programına alınmak kaydıyla yapılan Basketbol Yaz Liginde; talimat gereğince hiçbir suretle sıralama yapılmamıştır. Bu bağlamda; hiçbir takıma herhangi bir ödül verilmemiştir” denildi.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın, basketbol antrenörü ve kulüp yöneticileri tarafından ofsayta düşürülerek, olmayan şampiyonluklar için makam odasında böyle bir serenomi gerçekleştirdiği ve bunu sosyal medyasında paylaştığı sanılıyor. (HAZEL BAYIK) 







 
Son Eklenen Haberler