SON DAKİKA

tvDEN 4 yaşında!

19 Mayıs 2021, Çarşamba 14:09

     


Aydın'ın ilk uydu televizyon kanalı tvDEN bugün 4 yaşında.19 mayıs 2017 yılında yayın hayatına başlayan tvDEN televizyonu ege başta olmak üzere ülke gündemindeki haberlerle ve kendi içerikleriyle siz değerli izleyicilerimize buluşalı 4 yıl oldu. tvDEN'in 4. yılına özel açıklama yapan tvDEN Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, "Birlikte ve beraber güzel Aydınımızın, Egemizin aydınlanmasına, tanınmasına, kalkınmasına, halkının huzur ve refahına katkı koymak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Denge Medya Grubun inanmış kadroları olarak bize güvenen tüm Aydın halkına ve dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerimize katkı ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

19 Mayıs 2017 yılında test yayınını tamamlayarak yayın hayatına başlayan tvDEN televizyonu bugün 4 yaşında. tvDEN'in 4. yılı dolayısıyla açıklama yapan tvDEN Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, "Aydın’ın ilk uydu televizyon kanalı tvDEN’in test yayınını tamamlayarak açılmasının bugün 4. yıldönümü. İşin duayenlerinin, '3 yılda izleyici ve işleyiş oturur, 5 yılda da ekonomi' öngörüleri ışığında, inanarak azim ve sabırla çalıştık. Şehrin önemli bir eksikliğini tamamlama görevimiz olan süreçte; halkımızın desteğini hep hissettik ve yaşadık. 'Ege’nin kalbi Aydın’dan atsın” inancımızla kısa sürede bölgeyi de kucaklayan bir haber kanalı olduk. 'Ege’nin dünyaya açılan penceresi' sloganının hakkını veren bültenlerimizde ülkemiz ve dünya gündemini de izleyicimizle buluşturduk. Haber bültenlerinin yanı sıra Duygu'yla Ege’den, İşten Güçten, Tarımda Gündem, Uzmanına Sor, Sağlık Vakti, Sora Sora, Ege Masası, 5G 1K, Z Raporu, Baş Başa, Tatlı Sohbetler, Ege’nin Lezzetleri ve daha bir çok özgün içeriği iç yapım olarak ürettik. Üretmeye devam ediyoruz" dedi.

Olumsuz öngörülere rağmen inançla çalıştıklarını ifade eden Aydın, "Aydın’da olmaz, kimler denedi de yapamadı, 6 aydan daha fazla götüremezsiniz' gibi olumsuz öngörü ve buna göre aksiyon alan bazı güç odaklarının tüm negatif yaklaşımlarına rağmen 4 yıldır Aydın’da oldu, Aydınlı yaptı. Ülkemizde yaşanan ekonomik dalgalanmalara, dünyayı sarsan covid-19 salgınının da eklendiği dönemi içinde barındıran bu 4 yılda yayın hayatımızı sürdürme noktasında büyük zorluklar da yaşadık. Gazetecilik mesleğinin ve yayıncılığın önemini biliyorduk. Mesleğimize olan inancımız ve memleketimize olan aşkımızla yılmadık. Kararlılıkla yolumuza devam ettik. Önce ballı tekliflerde bulunan ve 'Sadece bizimle çalışırsanız sizi ihya ederiz' dayatmasıyla taraf olmaya zorlayan, meslek ilkeleri ve vicdani sorumluluklarımız gereği tarafsız olmayı seçtiğimiz için hedef alanlar, karşı tarafa koyanlar da oldu. Onların tüm ambargoları, baskılarına rağmen Aydın’a ve Aydın halkına güvendik. Bu güvenimizi 4 yıldır boşa çıkarmayan bu toprağın insanına borcumuz büyük" diye konuştu.

Tüm izleyicilere teşekkür eden Aydın, "Birlikte ve beraber güzel Aydınımızın, Egemizin aydınlanmasına, tanınmasına, kalkınmasına, halkının huzur ve refahına katkı koymak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Denge Medya Grubun inanmış kadroları olarak bize güvenen tüm Aydın halkına ve dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerimize katkı ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler