SON DAKİKA

Köşk’ün siyasi tarihine geçen kadın aday: Nilgün Baş

13 Mart 2024, Çarşamba 01:15

     


İYİ Parti’nin Köşk Belediye Başkan Adayı Nilgün Baş, gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu “Baş Başa” programına konuk oldu.

Nilgün Baş, Köşk tarihinde ilk kez kadın belediye başkan adayı olarak tarihe geçti. Nilgün Baş “Ben çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Bu görevi üstlendiğim için, gerçekten Köşk için üstlendiğim için çok mutluyum” diye konuştu.

Çocukluğundan beri siyasete çok düşkün olduğunu belirten İYİ Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Nilgün Baş, futbola da olan ilgisiyle farklı bir kadın profili çiziyor. Evde tüm maçları yakından takip ettiğini dile getiren Baş, “Maç anında evde kimse kimseden çay bile istemez” dedi.

Belediye Başkan Adayı Nilgün Baş, “Köşk’ün eksiklerini hepimiz biliyoruz, görmezden gelemezdik. Benim belediye başkanı adayım önce eşim Yaşar Bey idi. Eşimin önüne küçük bir siyasi yasak getirildi. Tamam çekilmesi gerekiyordu artık ama bir şey yapmamız da gerekiyordu. ‘Tamam’ dedim. Yaşar Baş çekilecek ama Köşk halkının bir sözcüye ihtiyacı var. Binlerce Yaşar Baş'ın önü kesilemez dedim. Bu konuda bir şey yaptım ve ‘ben varım’ dedim. Köşk’ün eksiklerini bildiğim için, Köşk’ün yapılması gerekenlerini bildiğim için ‘ben varım siz varsanız’ dedim. Eşim, dostum, abilerim, kardeşlerim hepsi de ‘biz de varız’ dediler. Ben o yüzden çıktım bu yola” diye konuştu.

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler