SON DAKİKA

Kaplı: Bizim projelerimizi akıllarından geçiremezler

16 Şubat 2024, Cuma 22:42
Son güncelleme: 16 Şubat 2024, Cuma 22:43

     


Anavatan Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı, tvDEN’de yayınlanan gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu “Baş Başa” programına konuk oldu.

Aydınlıların yakından tanıdığı ve Aydın’ın “sembol isimlerinden” olan Kaplı, “Benim hiçbir beklentim yok. Nasıl ki Seyit Onbaşı maaşı kabul etmediyse, ben de aynı şekilde beni böyle kabul etmesini istiyorum” dedi.

1983 yılındaki seçimlerde yaşananları anlatan Kaplı, “Bu halk kimsenin baskısı ile oy kullanmaz. O yıllarda Kenan Evren Paşa bir partiye işaret etmişti, tam tersi oldu” ifadelerini kullandı.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile yakın bir bağı olan Kaplı, Özal ile ilgili anılarını da izleyenlere aktarırken duygu dolu anlar da yaşandı. Esenboğa Havalimanı’nda Özal’ı karşılama sırasında yaşananları anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Nail Kaplı, “Yunan’ı Ege Denizine döken Aydın Zeybekleri gelsin diye bizi çağırdı Özal, bu keyfi başka bir şey tattırabilir mi” dedi.

Kaplı “Benimle belediyeciliği ve Aydın’ın sokaklarını konuşabilecek birini göremiyorum” dedi. Anavatan Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Kaplı “Bu bir hizmet yarışıdır. Bundan dolayı aday oldum. Ben Türkiye’yi geziyorum. Trafik sorununu görüyorum. El yıkayacak çeşme, pazar yerlerinde tuvaletler yok. Çok sıkıntılar var. Aslında benim Aydın’ım cennet. Ancak bazı teknik konulardan noksanlık çekmekte. Otopark sıkıntısı var. Hele ki Menderes Bulvarı üzerinde bir Adnan Menderes heykeli yok. Oraya o heykeli koyacağım” diye konuştu.

Kaplı, “Bizim projelerimizi akıllarından geçiremezler” ifadelerini kullandı.


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler