SON DAKİKA

Sultanlar Ligi başlıyor

9 Ekim 2019, Çarşamba 14:30

     


Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor'da yeni sezon heyecanı yaşanıyor. Bu hafta sonu başlayacak olan Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde, Aydın Büyükşehir Belediyespor son şampiyon VakıfBank'a konuk olacak.

Aydın Büyükşehir Belediyespor önce Kuşadası'nda turnuvaya ardından da Ankara'da katıldığı turnuvadan başarılı bir performans sergileyerek lige hazır olduğunu da gösterdi. Aydın Büyükşehir Belediyespor yöneticisi Ömer Altuntaş, "Ağustos ayında yapılan fikstür çekiminde VakıfBank takımını ben çekmiştim. Ligin ilk haftasında İstanbul'da oynayacağız. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bizim takımımızda çok iyi. Aydın'ı spor dallarında en üst ligde temsil eden takımız. Aydın şehrini temsil eden bu takımın çok iyi bir sezon geçireceğini inanıyorum. Geçen seneden 3 oyuncu devam ediyor. Yeni oyuncularla anlaştık. Bu takımın en iyi transferini antrenörümüz Alper Hamurcu olarak görüyorum. Bu sene lige ağırlığını koyacak bir takım olacağız. Takımda mükemmel bir hava var. Geçen seneye göre bu sene daha iyi bir takım oldu. Ve ligi üst sıralarda tamamlayacağına inanıyorum" dedi.

Ceviz ve zeytin ağaçları sezonluk kiraya verilecektir

AYDIN EFELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI

15 EKİM'DE AYDIN'DA

Aydın Büyükşehir Belediyespor 12 Ekim'de VakıfBank ile deplasmanda oynayacağı maçın ardından 15 Ekim Salı günü saat 19.30'da Efeler Mimar Sinan Spor Salonu'nda Beylikdüzü Voleybol İhtisasspor'u ağırlayacak. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler