SON DAKİKA

Yalıkavakspor'dan altı oyuncu milli takımda

11 Şubat 2022, Cuma 12:18

     


2022 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri için Yalıkavakspor Kulübü’nden altı oyuncuya Milli Takımdan davet geldi.

A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın 15 Şubat – 1 Mart 2022 tarihleri ara-sında Kastamonu’daki hazırlık kampına Yalıkavakspor Kulübü’nden Sevi-lay İmamoğlu Öcal, Yasemin Şahin, Diğdem Hoşgör, Nurşah Sancak, Fat-magül Sakızcan ve Buket Yılmaz davet edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2022 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyo-nası Elemeleri 6. Grup'ta Kastamonu ve deplasmanda İzlanda ile oyna-yacak.

Milli Takımımız, 2 Mart Çarşamba günü gruptaki üçüncü maçında İzlan-da'yı Kastamonu'da ağırlayacak. Merkez Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

A Milli Takım, bu maçın ardından 6 Mart Pazar günü gruptaki dördüncü maçında deplasmanda yine İzlanda ile karşılaşacak. İzlanda'nın Haf-narfjordur kentindeki Ithrottamidstod Hauka Asvellir salonundaki karşı-laşma TSİ 19.00'da başlayacak.

ZORLU İKİ DEPLASMAN YOLCULUĞU BAŞLADI

THF Kadınlar Süper Ligi lideri Yalıkavakspor deplasmanda oynayacağı maçların hazırlıklarını Perşembe akşamı yaptığı antrenman ile tamamla-dı. 12 Şubat Cumartesi günü Tekirdağ Spor ve 16 Şubat Çarşamba günü ligin şampiyonluk ekiplerinden Kastamonu’ya konuk olacak Yalıkavaks-por, yaptığı son antrenman ile Cuma sabahı Tekirdağ’a hareket etti. Ta-kım oyuncularından kaleci Esma Adnar ve Rus pivot Valeriia Baranik, li-gin ikinci yarısına galibiyetle başladıklarını ve bu moralle zorlu iki dep-lasmandan da galip geleceklerine inandıklarını belirttiler. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler