SON DAKİKA

Aydın Büyükşehir Belediyesi personeline şafak operasyonu

8 Şubat 2021, Pazartesi 14:41

     


Aydın’da çeşitli suçlardan aranan 39 kişinin adreslerine, polis ekiplerince şafak operasyonu düzenlendi. Operasyon düzenlenen zanlılar arasında Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli B.G.’de yer aldı.

Aydın’ın Nazilli ve Sultanhisar ilçelerinde polis ekiplerince aranan şahıslara yönelik huzur operasyonu düzenlendi. Sabaha karşı düzenlenen şafak operasyonunda yakalanan 39 şahıstan 35'i tutuklandı. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri başta olmak üzere diğer polis ekipleri, 2 ilçede sabaha karşı eş zamanlı olarak aranan şahıslara yönelik dev Şafak operasyonunu gerçekleştirdi.

Şafak operasyonunda, aralarında narkotik, kasten yaralama, yağma ve çeşitli hırsızlık suçlarından 2 yıl ile 7 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 39 kişi yakalandı. Ayrıca gece görev yapan çarşı ve mahalle bekçilerinin de katıldığı operasyonlarda 4 aranan şahıs bekçiler tarafından yakalandı. Polis ekiplerince işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanmaları istemi ile Mahkemeye sevkleri sağlanan 39 aranan şahıstan 35’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkında sanal bahis suçlarına karıştığı iddiası ile aranan Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli ekibinde çalışan ve Atça Mahallesi’nde ikamet eden B.G. isimli personelinin evine de operasyon düzenlendiği öğrenildi. Gözaltı işlemlerinin tamamlanmasının ardından B.G.’nin serbest bırakıldığı ifade edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler