SON DAKİKA

Hırsızlar bu kez Başkan Uyar’ın işyerini hedef aldı

11 Şubat 2022, Cuma 13:58

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar’ın Sanayi Sitesi’nde bulunan bobinaj işletmesine giren hırsızlar, yaklaşık 100 bin lira değerinde bakır tel makaralarını çaldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Sanayi Sitesi K Blok No: 1 adresindeki Başkan Metin Uyar’ın işyeri, hırsızların hedefi oldu. Gece saatlerinde işyerine gelen hırsız veya hırsızlar, yanlarında bulunan demir kesme makası ile işyerinin kilitlerini kesti. Daha sonra işyerinde bulunan çelik kasayı açmaya çalışan hırsızlar, bunda başarılı olamayınca yaklaşık 60 adet bakır tel makarasını çaldı. Sabah saat 08:30 sıralarında işyerini açmak için gelen çalışanların olayı fark etmesi üzerine, durum polis ekiplerine bildirildi. Başkan Uyar’a ait işyerinde inceleme yapan ekipler, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Konuyla ilgili çalışmanın devam ettiğini belirten Başkan Metin Uyar, “Çalışanlar sabah dükkanı açmak için geldiklerinde kilitlerin kesilmiş ve kesici makasın da olay yerinde bırakıldığını fark etmişler. Daha sonra polis ekiplerimizden destek istedik. Yapılan incelemelerde, işyerine ait çelik kasa devrilmiş ve açılmaya çalışılmış. Bunu başaramayınca dükkanda bulunan bütün malzemeler karıştırılmış. Tanesi 10 kilo ağırlığında olan yaklaşık 60 adet bakır tel makarası çalınmış. Bu makaraların tanesi 160 lira civarında ve toplam zararımız da yaklaşık 100 bin lira. Umarım bunu yapan kişi veya kişiler biran önce bulunur ve adalete teslim edilir” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler