Mantar toplamak için gittiği ormanda cesedi bulundu
26 Eylül 2019, Perşembe 18:08| Tweet | ||
|
||
Muğla'nın Menteşe ilçesinde mantar toplamak için gittiği ormanlık alanda geçen 9 Nisan'da kaybolan 76 yaşındaki Halil İbrahim Gürel'in cansız bedenine ulaşıldı. Cesedi, vahşi hayvanlar tarafından parçalandığı belirlenen Gürel'in kafatası ise yaklaşık 30 metre ilerde bulundu. Kaybolduğu yere 4 kilometre mesafede bulunan Gürel'in cesedini eşi Sultan Gürel kıyafetlerinden teşhis etti.
Menteşe ilçesinin kırsal Yeniköy Mahallesi Kaballar Mevkisi’nde yaşayan Halil İbrahim Gürel ve eşi Gül Gürel, 9 Nisan'da ormanlık alana mantar toplamaya gitti. Gürel çifti, zaman zaman birbirlerinden ayrılarak, gün boyu ormanda mantar topladı. Eve dönme vakti geldiğinde Sultan Gürel, eşi Halil İbrahim Gürel'i bulamadı. Tek başına mahalleye dönen Gül Gürel, durumu jandarmaya bildirerek yardım istedi. Bunun üzerine Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Yerleşik Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, yaşlı adamı bulmak için bölgeye sevk edildi.
Arama çalışmalarının 6'ncı gününde, destek ekiplerle bölgedeki komandoların sayısı 85'i buldu. Muğla İl Jandarma Komutanlığı Komando Taburu'nda görevli 85 rütbeli personel, 5 minibüsle bölgeye getirildi. Gruplar halinde ormanlık alana giren komandolar, Halil İbrahim Gürel'i sarp arazide aramayı sürdürdü ancak jandarmanın iz takip köpeğinin de katıldığı aramalarda Gürel'in izine rastlanamadı. Bunun üzerine arama çalışmaları 15 Nisan'da durduruldu.
ACILI EŞİ, AĞIT YAKTI
Menteşe'nin Çiftlik Mahallesi’nde ormanlık alanda keçilerini otlatan çoban Celal Dural, bugün sabah saatlerinde erkek kıyafetleri ve kemik parçaları gördü. Dural'ın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarının ardından bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Cesedin, mantar toplamak için evinden ayrıldıktan sonra kaybolan Halil İbrahim Gürel'e ait olma ihtimali üzerine yakınlarına haber verildi. Olay yerine oğulları Osman Gürel ve Orhan Gürel birlikte gelen Sultan Gürel (70), bulunan pantolon ve montun eşine ait olduğunu bildirdi. Kafatasının cesede yaklaşık 30 metre uzaklıkta bulunması ise dikkat çekti.
Yaşlı kadının yaktığı ağıt yürekleri dağlarken, savcının ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin yaptığı incelemenin ardından Gürel'e ait olan kemik parçaları toplanarak otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. (DHA)

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir Belediyesi

Aydın’ın Efeler ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında ortalık

Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 84 yaşındaki

Aydın’da doğal ürünler hazırlayan üretici, kozalak macunundan

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan Fatih Kapalı Pazar Yeri’nde tezgahlar

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan Cuma Pazarı’nda balık tezgahları

Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin Efeler ilçesi Zeybek Mahallesi’nde

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan Perşembe Pazarı’nda meyve ve

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan ve 18’inci yüzyılın ilk

Efeler Belediye Meclisi’nin eylül ayı olağan toplantısı, Efeler Belediye

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Kardeşköy Mahallesi’nde hizmet

Aydın’ın Efeler ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren

Aydın’ın Karacasu ilçesi Esençay Mahallesi’nde bulunan Aydın

Aydın’ın Karacasu ilçesinde bulunan Şeyh Kemal Türbesi ve tekkesi,

Aydın’ın Didim ilçesinde turizm sezonunun en yoğun günlerinin yaşandığı

Aydın kira fiyatları 2026 yılında ne kadar oldu? HB Gayrimenkul sahibi Hakan Bahçıvanlar,

Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Alattin Durmaz, sosyal

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde tarım arazilerindeki sulama yöntemi

Aydın’ın Karacasu ilçesinde yaklaşık 250-300 yıllık olduğu tahmin edilen

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Kızılcaköy Mahallesi’nde düğün

Okulların açılmasına kısa bir süre kala veliler okul alışverişi için

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısında Bozdoğan’ı

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan Bit Pazarı, hayalini gerçekleştirmek

Aydın’ın Efeler ilçesinde her cumartesi kurulan Bit Pazarı, uygun fiyatlı

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ağustos ayı toplantısında kamulaştırma,

YENİ Parti Aydın İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binası düzenlenen törenle

Tuğba Kuruyemiş, Türkiye genelindeki büyümesini sürdürerek

Günlük yaşamda başkalarını memnun etme isteği, kişinin kendi ihtiyaçlarını

Aydın’da faaliyet gösteren Zihni Sadegönül Motorlu Araçlar,

Akaryakıt fiyatlarındaki artış vatandaşın bütçesini zorlamaya devam ediyor.

Aydın’ın Kuşadası ve Söke ilçelerinde evlerini tadilat ettirmek

Aydın’ın Söke ilçesinde geçmişten günümüze

İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, Meclis kürsüsünde esnaf

Aydın'da yaz aylarının gelmesi ve düğün sezonunun başlamasıyla birlikte

Aydın'da yaşayan Karacasulu Servet Köse, muhasebe mezunu olmasına rağmen

Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Eş Sözcüsü ve önceki dönem









