Mühendislik Fakültesi'nde mezuniyet coşkusu
6 Temmuz 2021, Salı 14:44Tweet | ||
![]() |
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.
Mezuniyet törenine Mühendislik Fakültesi’nden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Fakülte Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekci, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Turgay Eray, öğrenciler ve davetliler katıldı.
“KARİYER BASAMAKLARINI HIZLA TIRMANACAKSINIZ”
TörenİN açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekci, eğitimin, hayat boyu işleyen bir süreç olduğunu vurguladı ve öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Prof. Dr. İsmail Böğrekci, “Hayata atıldığınız bugünden itibaren kendinize olan güveninizi, inancınızı ve heyecanınızı kaybetmeden, ideallerinizden vazgeçmeden, zorluklarla karşılaşacak olsanız bile belirlediğiniz bu yolda hedeflerinize ilerlemelisiniz. Şunu unutmamalısınız ki; sizler sahip olduğunuz birikim ve potansiyelinizle aileniz, ülkemiz ve tüm dünya için umut kaynağımız olacaksınız. Kısa zamanda kariyer basamaklarını hızla tırmanacak ve büyük başarılar elde edeceksiniz” dedi.
“MEZUNLARIMIZIN ARANAN BİREYLER OLACAĞINA İNANCIM TAM”
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, “Mezunlarımızın; iyi yetişmiş, meslek bilgisiyle donanımlı, girişimci ve özgüveni yüksek bireyler olarak ulusal ve uluslararası arenada aranan meslek sahipleri olacağına olan inancımızla, bugün sizleri ülkemiz hizmetine sunmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Mezuniyetlerinin ardından gençlerin yeni bir başlangıcı adım attığını söyleyen Prof. Dr. Mehmet Aydın, “Bugünden itibaren yeni deneyimleri içinde barındıran bir süreç başlıyor. Hak ettiğiniz diplomalar her şeyden önce size büyük sorumluluklar yüklüyor. Dünyada ve ülkemizden olup bitenleri takip etmek, yeni bilgiler öğrenmek ve kendinizi sürekli olarak geliştirmek, davranışlarınızla örnek bireyler olmak bu sorumluluk başından geliyor” dedi ve öğrencileri tebrik etti.
Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Kılıçaslan, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Kalkan, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hilal Şahin Nadeem, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emre Akın ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pınar Demicioğlu mezuniyet törenlerinde yaptıkları konuşmalarda öğrencileri tebrik ederek meslek yaşamlarında başarılar diledi.
Mühendislik Yemini okutulmasının ardından 2020-2021 Yılı Eğitim-Öğretim Dönemi mezunlarına başarı belgelerinin verildiği tören, kep atma ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)

Aydın'ın İncirliova ilçesinden Efeler'de kurulan pazarlara gelerek

Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan geleneksel Pazar Pazarı’nda vatandaş

Aydın’ın Çine ilçesinde oto lastik hizmetleri veren Teoman Demiroğlu,

Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Alaattin Durmaz, yüksek

Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf ve Sanatkarlar Odası

Galatasaray Spor Kulübü’nün 2024-2025 sezonunda kazandığı Süper

Öz Sağlık-İş Aydın Şubesi, Kuzey Irak'ta Pençe Kilit Operasyonu sırasında

Aydın'ın Efeler ilçesinde kar helvası satışı yapan Sedat Savaşal, yüksek

Aydın ASTİS Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Demobsan

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün

Aydın Bakkallar, Bayiler, Büfeciler Esnaf Odası Başkanı İlyas Seçkin,

Aydın Marangozlar Odası Başkanı Ertan Kaya, tüketici hakem heyetlerinden gelen

Aile Sağlığı Merkezi (ASM) Grup Elemanları, yıllardır süregelen mağduriyetlerini

Aydın’ın Çine ilçesinde 54 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan Turgut

Aydın’ın Çine ilçesinde sıcak yaz günlerinde serinletici

Aydın’ın Çine ilçesinde 2020 yılında kurulan Tun Gıda A.Ş., kırmızı

Aydın’ın tarihi simgelerinden Nasuh Paşa Külliyesi, aslına uygun şekilde

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde hizmet veren Çallak Motor, artık

Aydın Barosu, zeytinlik alanların madenciliğe açılmasının önünü

tvDEN mikrofonuna konuşan bir vatandaş, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin

Sıcak yaz aylarının kavurucu etkisiyle serinlik arayışı tüm hızıyla sürerken,

Aydın'da 25 yıllık deneyime sahip cep telefonu teknik servis uzmanı Hüseyin

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, geçtiğimiz günlerde

Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren SD İşitme Cihazları Satış ve Uygulama

Aydın’ın Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde ağız ve diş sağlığı

Antalya’nın Kaş ilçesinde darp sonucu ağır yaralanan 33 yaşındaki Muzaffer

Aydın’da yaz mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte termometreler 40 dereceye

Bugün Dünya Alpagut Federasyonu yönetim kurulu, Türkiye Cumhuriyeti’nin

Gazeteci Emin Aydın'ın sunduğu tvDEN ekranlarındaki Baş Başa programının konuğu

Türkiye’de iklim değişikliğine uyum kapasitesini artırmak amacıyla Avrupa

Gazeteci Emin Aydın’ın sunduğu Baş Başa programına konuk olan Adnan Menderes

Profesyonel Koç ve Mentör Mehtap Şamat, tvDEN ekranlarında Gazeteci Emin

Konya’nın obruklarıyla ün salan Karapınar ilçesi, yeni bir obruk

Altının gramı güne yükselişle başlamasının ardından 3 bin 183 liradan işlem

23. Piyade Tümen Komutanlığında gerçekleştirilen törende, Şehit İs.

Gelişimini pek çok faktör tetikliyor Ailede varis hastalığı